Χρώμα πορσελάνης Cosmos Lac

Κωδικός προϊόντος: 401 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

6,90 

Το υψηλής ποιότητας χρώμα πορσελάνης για την μπανιέρα και άλλα είδη υγιεινής της Cosmos Lac μεταμορφώνει τις φθαρμένες επιφάνειές σας .

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το επαναστατικό χρώμα πορσελάνης της Cosmos Lac είναι η απόλυτη λύση βαφής με σμάλτο που έχει σχεδιαστεί για να αναζωογονεί και να μεταμορφώνει τα φθαρμένα είδη υγιεινής σας, κάνοντάς τα να φαίνονται και πάλι ολοκαίνουργια. Αυτό το υψηλής ποιότητας ακρυλικό χρώμα πορσελάνης είναι ειδικά σχεδιασμένο για εύκολη εφαρμογή και εξαιρετική αντοχή, καθιστώντας το την ιδανική επιλογή για όλα τα εξαρτήματα του μπάνιου σας, όπως σωλήνες, νιπτήρες, μπανιέρες, τουαλέτες, ντους και πολλά άλλα.

Το Cosmos Lac χρώμα πορσελάνης είναι κάτι περισσότερο από ένα συνηθισμένο σμάλτο, είναι ένα καινοτόμο προϊόν που συνδυάζει ευκολία στη χρήση, τεράστια αντοχή και εξαιρετική σχέση κόστους αποτελεσματικότητας για να προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία ανανέωσης του μπάνιου. Πείτε αντίο στις μέρες των θαμπών, άψυχων ειδών υγιεινής και αγκαλιάστε τη ζωντανή, ανανεωμένη εμφάνιση που σας προσφέρει το πορσελάνινο χρώμα μας.

Ως κορυφαίο χρώμα μπανιέρας, το Cosmos Lac χρώμα πορσελάνης έχει αναπτυχθεί με τεχνολογία αιχμής για να διασφαλίσει την άψογη πρόσφυση σε διάφορες επιφάνειες, προσφέροντας διαρκή προστασία και εντυπωσιακό φινίρισμα. Η εξαιρετική κάλυψη του χρώματος μπανιέρας εξασφαλίζει μια ομαλή και ομοιόμορφη εφαρμογή, αναδεικνύοντας την ανώτερη απόδοσή του μεταξύ άλλων επιλογών χρώματος για είδη υγιεινής που διατίθενται στην αγορά.

Είτε είστε επαγγελματίας εργολάβος είτε ενθουσιώδης DIY, το χρώμα πορσελάνης Cosmos Lac είναι η ιδανική λύση για όλες τις ανάγκες σας σε χρώματα πορσελάνης, σμάλτου και ειδών υγιεινής. Με τις αξιοσημείωτες δυνατότητες μεταμόρφωσης που προσφέρει, μπορείτε πλέον να αναζωογονήσετε χωρίς κόπο τα εξαρτήματα του μπάνιου σας, μετατρέποντάς τα σε εντυπωσιακά κεντρικά κομμάτια του σπιτιού σας.

Μην αφήνετε πλέον τον χρόνο και τη φθορά να επιβαρύνουν την εμφάνιση του μπάνιου σας. Επιλέξτε το χρώμα πορσελάνης της Cosmos Lac, την απόλυτη λύση βαφής πορσελάνης, και βιώστε την αξιοσημείωτη διαφορά που επιφέρει στα είδη υγιεινής σας. Παραγγείλτε τώρα και δώστε στο μπάνιο σας την ανανέωση που του αξίζει!

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Χρώμα πορσελάνης Cosmos Lac”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Power Glue Cosmos Lac

    Power Glue Cosmos Lac

    7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Χρώμα καλοριφέρ

    Χρώμα καλοριφέρ

    7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • χρώμα για ηλεκτρικές συσκευές

    White Smalto χρώμα για ηλεκτρικές συσκευές Cosmos Lac

    6,40 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Χρώμα Για Αλουμίνιο

    Χρώμα για αλουμίνιο Cosmos Lac

    7,80 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα