Χρώμα για αλουμίνιο Cosmos Lac

Κωδικός προϊόντος: 380 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

7,80 

Το Cosmos Lac χρώμα για αλουμίνιο, παρέχει υψηλή στιλπνότητα και ανθεκτικότητα. Ιδανικό για την ανακαίνιση ή τη βαφή λευκών αντικειμένων αλουμινίου.

8 σε απόθεμα

8 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το χρώμα της Cosmos Lac για αλουμίνιο είναι το απόλυτο λευκό γυαλιστερό χρώμα που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απογειώσει τις λευκές επιφάνειες αλουμινίου σας σε νέα επίπεδα. Αυτό το εξαιρετικό χρώμα για αλουμίνιο είναι η ιδανική λύση για τη βαφή ή την ανακαίνιση λευκών αντικειμένων αλουμινίου, εξασφαλίζοντας ένα εκπληκτικό και μακράς διάρκειας φινίρισμα.

Το Cosmos Lac χρώμα για αλουμίνιο διαθέτει μια προηγμένη φόρμουλα ακρυλικής ρητίνης που εγγυάται τόσο υψηλή στιλπνότητα όσο και εξαιρετική αντοχή. Η λευκή του απόχρωση ταιριάζει απόλυτα με τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στην ηλεκτροστατική βαφή για αντικείμενα αλουμινίου, προσδίδοντας στις επιφάνειές σας μια επαγγελματική και γυαλιστερή εμφάνιση. Ιδανικό για εφαρμογή σε άβαφες επιφάνειες, αυτό το ευέλικτο χρώμα είναι η τέλεια προσθήκη στην εργαλειοθήκη ανακαίνισής σας.

Πριν χρησιμοποιήσετε το Cosmos Lac χρώμα για αλουμίνιο, βεβαιωθείτε ότι η επιφάνεια του αλουμινίου σας είναι καθαρή και καλά προετοιμασμένη. Συνιστούμε τον καθαρισμό της επιφάνειας με ζεστό νερό και απορρυπαντικό για να απομακρύνετε τυχόν ρύπους ή βρωμιές. Για επιφάνειες με παλιά βαφή ή σκουριά, χρησιμοποιήστε γυαλόχαρτο για να αφαιρέσετε απαλά τυχόν υπολείμματα και να επιτύχετε μια καθαρή, λεία επιφάνεια. Μην ξεχνάτε να φοράτε γυαλιά ασφαλείας, γάντια εργασίας και μάσκα σκόνης κατά τη διάρκεια της διαδικασίας προετοιμασίας για να προστατευτείτε από τυχόν υπολείμματα.

Επιλέξτε το Cosmos Lac Colour για αλουμίνιο και ζήστε την εμπειρία του εξαιρετικού χρώματος για αλουμίνιο που προσφέρει ένα εκπληκτικό γυαλιστερό φινίρισμα και απαράμιλλη αντοχή. Μεταμορφώστε τις επιφάνειες αλουμινίου σας με ευκολία και αυτοπεποίθηση, γνωρίζοντας ότι κάνατε τη σωστή επιλογή με την Cosmos Lac.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,4 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Χρώμα για αλουμίνιο Cosmos Lac”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • χρώμα πορσελάνης

    Χρώμα πορσελάνης Cosmos Lac

    6,90 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Χρωματιστό Βερνίκι Ξύλου Cosmos Lac

    Χρωματιστό βερνίκι ξύλου Cosmos Lac

    6,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Power Glue Cosmos Lac

    Power Glue Cosmos Lac

    7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • χρώμα για ηλεκτρικές συσκευές

    White Smalto χρώμα για ηλεκτρικές συσκευές Cosmos Lac

    6,40 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα