Σφραγιστική μεταλλική ταινία

Κωδικός προϊόντος: 20851 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

5,80 

Σφραγίστε και μονώστε τις διαρροές νερού με την ανθεκτική σφραγιστική μεταλλική ταινία . Ιδανική για στέγες, κουφώματα παραθύρων, δεξαμενές και πολλά άλλα. Με αντοχή στη φωτιά και μακροχρόνια αντοχή, είναι ιδανική για κάθε επισκευή στο σπίτι.

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση στη σφράγιση και μόνωση με την σφραγιστική μεταλλική ταινία που προσφέρει ασφάλεια και προστασία διάρκειας. Ιδανική για τη στεγάνωση διαρροών νερού στη στέγη, αυτή η ταινία είναι σχεδιασμένη για να αντέχει στις πλέον απαιτητικές καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας τη μέγιστη απόδοση όπου και αν χρειάζεται.

Η χρήση της εκτείνεται από την επιδιόρθωση κουφωμάτων και δεξαμενών μέχρι τη συντήρηση και επισκευή γυάλινων επιφανειών. Εξαιρετικά προσαρμόσιμη, η σφραγιστική μεταλλική ταινία αποδίδει εξαιρετικά και σε εσωτερικές εφαρμογές, κάθε φορά που χρειάζεται μία αξιόπιστη λύση.

Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά μας:

  1. Μονώνει και σφραγίζει εξαιρετικά αποτελεσματικά: Η εξειδικευμένη σύνθεσή μας εξασφαλίζει υψηλή απόδοση στον τομέα της μόνωσης και σφράγισης, προστατεύοντας το σπίτι σας από ανεπιθύμητες εισροές αέρα και υγρασίας.
  2. Αδιάβροχη – Ανθεκτική – Αντιδιαβρωτική: Η ανθεκτικότητα μας στα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με την αντιδιαβρωτική προστασία, εξασφαλίζει μακροχρόνια ανθεκτικότητα.
  3. Ανθεκτική στη φωτιά και σε υψηλές πιέσεις: Είμαστε σχεδιασμένοι να αντέχουμε σε υψηλές θερμοκρασίες και πίεση, παρέχοντας ασφάλεια και αξιοπιστία σε κάθε σας χρήση.
  4. Εξαιρετικά αποτελεσματικό κόλλημα: Το προϊόν μας προσφέρει εξαιρετική συγκόλληση, καθιστώντας την επισκευή και τη συναρμολόγηση εύκολη και αποτελεσματική.
  5. Ιδανική για σκεπές, γυαλιά, κουφώματα, μέταλλα κ.α: Χρησιμοποιήστε το παντού! Από τις σκεπές μέχρι τα γυαλιά και τα κουφώματα, καλύπτουμε μια ευρεία γκάμα υλικών για ευέλικτη χρήση.

Επιλέξτε τη λύση που εξασφαλίζει την άριστη συντήρηση του σπιτιού σας. Είμαστε εδώ για να διορθώσουμε κάθε πρόβλημα με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα!

Διαστάσεις: 5cm x 5m

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,500 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σφραγιστική μεταλλική ταινία”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Αδιάβροχη μονωτική ταινία από καουτσούκ

    Αδιάβροχη μονωτική ταινία από καουτσούκ

    3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βενζινόκολλα

    Βενζινόκολλα γενικής χρήσης Atlacoll Atlastick 330

    2,20 8,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σπρέι στεγανοποίησης

    Σπρέι στεγανοποίησης

    6,80 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ταινία σήμανσης

    Ταινία σήμανσης 100m

    3,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα