Κερί λίπανσης ποτηροτρύπανων-BIHUI

Κωδικός προϊόντος: DBCW20 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

3,50 

Διατηρήστε τα διαμαντένια τρυπάνια σας δροσερά και αποδοτικά με το κερί λίπανσης ποτηροτρύπανων 20ml της Bihui. Ιδανικό για ξηρή διάτρηση σε κεραμικά από πορσελάνη, κεραμικά πλακίδια, γρανίτη και μάρμαρο.

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση στη λίπανση για τα ποτηροτρύπανά σας με το καινοτόμο κερί λίπανσης ποτηροτρύπανων από τη Bihui. Σχεδιασμένο να αντέχει στις πιο απαιτητικές συνθήκες, το κερί λίπανσης προσφέρει υψηλής ποιότητας ψύξη για διάφορες εφαρμογές, εξασφαλίζοντας μέγιστη απόδοση.

Με χωρητικότητα 20ml, το πλαστικό βάζο περιέχει την ιδανική ποσότητα και είναι εξαιρετικά βολικό για χρήση σε δουλεμένους χώρους. Είναι απαραίτητο για τους επαγγελματίες που δουλεύουν με αδαμαντοφόρα τρυπάνια διάμετρου 20mm έως 75mm, και εκτελούν ξηρή διάτρηση σε υλικά όπως πορσελάνη, κεραμικά, γρανίτη και μάρμαρο.

Η φωτογραφία δείχνει ένα διάφανο βάζο με λευκή ουσία, το κερί ψύξης, με την επωνυμία "BIHUI Cooling Wax" συνδυάζονται με οδηγίες χρήσης "DIP 2 SEC" και "COOL 4 SEC" - απόδειξη των ακριβών βήμάτων γι' αυτό το εξαιρετικό προϊόν.

Χάρη στο κερί οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να επιτύχουν σημαντική διάρκεια ζωής του τρυπανιού τους και αύξηση της ταχύτητα διάτρησης. Αυτό το προιόν είναι απαραίτητο για κάθε επαγγελματία που ψάχνει ικανότητα και ασφάλεια στην εργασία του.

Με την επαγγελματική και ανώτερη ποιότητα του, το κερί λίπανσης ποτηροτρύπανων της Bihui αποτελεί μία εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν τέλεια αποτελέσματα στην εργασία τους με ποτηροτρύπανα.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,200 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Κερί λίπανσης ποτηροτρύπανων-BIHUI”
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα