Επισκευή ραγισμάτων παρμπρίζ

Κωδικός προϊόντος: 48086 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

9,50 

 Το κιτ για επισκευή ραγισμάτων παρμπρίζ είναι η ιδανική λύση για τα χτυπήματα, τις ρωγμές και τις μικρές ζημιές . Δεν απαιτείται ανάμιξη και έχει γρήγορη σκλήρυνση στο φως της ημέρας.

19 σε απόθεμα

19 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση στην επισκευή ραγισμάτων παρμπρίζ με το ιδανικό προϊόν που καλύπτει και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για γρατσουνιές στο παμπρίζ, χτυπήματα και άλλες μικρές ζημιές, όπως αυτές που μοιάζουν με ιστό αράχνης ή αστέρι.

Το γέμισμα γίνεται χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας φουσκάλας κατά το γέμισμα με τη ρητίνη, εφαρμόζεται εύκολα και γίνεται ένα σώμα με το υπόλοιπο παρμπρίζ. Δεν επηρεάζεται από υγρασία, μεγάλη θερμοκρασία ή τον χρόνο, εγγυώντας με αυτόν τον τρόπο μακροχρόνια αποτελέσματα.

Η σκλήρυνση γίνεται φυσικά, με το φως της ημέρας, δίχως να χρειάζεται μίξη. Το προϊόν περιέχει όλα τα απαραίτητα για την επισκευή, προσφέροντάς σας μια πλήρη και αποτελεσματική λύση. Η ταχεία σκλήρυνση εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε πολύτιμο χρόνο στη διάρκεια της διαδικασίας επισκευής.

Γι' αυτό, εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το παμπρίζ σας, επιλέξτε αυτή την επισκευή ραγισμάτων παρμπρίζ. Πρόκειται για μια εύκολη, γρήγορη και αποδοτική λύση που θα κάνει την ζωή σας πιο απλή και ασφαλή.

Η εφαρμογή του γίνεται σε σκιερό μέρος. Η θερμοκρασία του παρμπρίζ πρέπει να είναι μεταξύ 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Το υλικό δεν πρέπει να έρθει σε επαφή με βαμμένες επιφάνειες διότι θα προκαλέσει ζημιά.

Οδηγίες χρήσης:

  •   Καθαρίστε και στεγνώστε καλά την επιφάνεια μέσα και έξω γύρω από την ζημιά του παρμπρίζ με καθαριστικό τζαμιών που περιέχει αλκοόλ.
  • Ξεκολλήστε το προστατευτικό κάλυμμα από την μια πλευρά του αυτοκόλλητου και με τα δάκτυλα πιέστε κυκλικά όλη την επιφάνεια της βάσης και βεβαιωθείτε ότι έχει κολλήσει καλά.
  •  Ξεκολλήστε το προστατευτικό κάλυμμα και από την άλλη πλευρά του δίσκου και τοποθετείστε την βάση με τις δύο τρύπες είναι ευθυγραμμισμένες
  •  Κόψτε το στόμιο του δοχείου της ρητίνης (⅛ άνοιγμα). Τοποθετήστε το στόμιο του δοχείου στο άνοιγμα της βάσης. Σιγανά συμπιέστε το δοχείο ώστε να εισρεύσει ρητίνη στο άνοιγμα της βάσης. Συνεχίζοντας να συμπιέζετε το δοχείο της ρητίνης το απομακρύνετε από την βάση. Σκουπίστε με πανί το περίσσευμα από το στόμιο του δοχείου και φυλάξτε το περιεχόμενο.
  • Τοποθετήστε το στόμιο της σύριγγας στο άνοιγμα της βάσης, κρατήστε με το ένα χέρι την σύριγγα και με το άλλο τραβήξτε το έμβολο και κουμπώστε το στην χαμηλή 1η εγκοπή και αφήστε το σ’ αυτή την θέση για 10 λεπτά.
  •    Αφαιρέστε την σύριγγα στιγμιαία από την βάση, επανασυνδέστε την σύριγγα, κουμπώστε το έμβολο και αφήστε το εκεί για 20 λεπτά.
  • Αφαιρέστε την σύριγγα από την βάση, αφαιρέστε προσεκτικά την βάση και εάν είναι ανάγκη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξυράφι. Σκουπίστε και αφαιρέστε τα περισσεύματα της ρητίνης.
  • Κρατήστε την φιάλη με την υγρή ρητίνη με το ένα χέρι και με το άλλο χέρι την διάφανη κίτρινη ταινία, πιέστε ελαφρά την φιάλη και στάξτε μία σταγόνα ρητίνης στο θόλωμα. Τοποθετήστε την διάφανη κίτρινη ταινία επί της ρητίνης για να κρατηθεί στο θόλωμα και περάστε ελαφρά με ξυραφάκι πάνω από την κίτρινη ταινία μέχρι να εξαλειφθούν όλες οι φυσαλίδες αέρος. Οι ακτίνες του ήλιου βοηθούν στην σκλήρυνση της ρητίνης.
  • Τέλος όταν στεγνώσει η ρητίνη αφαιρέστε προσεκτικά την κίτρινη ταινία από το παρμπρίζ και  αν η επιφάνεια δεν είναι επίπεδη, αφαιρέστε τα περισσεύματα με ξυραφάκι. Καθαρίστε το παρμπρίζ με καθαριστικό τζαμιού ή οινόπνευμα. Αφού τελειώσετε την διαδικασία αφήστε το αυτοκίνητο στο ήλιο για μία ώρα

 

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,120 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Επισκευή ραγισμάτων παρμπρίζ”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Μαγνητικό ταψάκι συνεργείου 6''

    Μαγνητικό ταψάκι συνεργείου 6”

    5,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Κλειδαριά μοτοσυκλέτας 1.2m

    Κλειδαριά μοτοσυκλέτας 1.2m

    8,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μπαλαντέζα συνεργείου με φως

    Μπαλαντέζα συνεργείου με φως

    6,00 11,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα