Χρωματιστό βερνίκι ξύλου Cosmos Lac

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

6,50 

Απολαύστε τo καλύτερο χρωματιστό βερνίκι ξύλου  από τη σειρά βερνικιών της Cosmos Lac. Ιδανικό για την προστασία & ανάδειξη των ξύλινων επιφανειών σας σε 4 εκπληκτικές αποχρώσεις.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Χρωματιστό βερνίκι ξύλου της Cosmos Lac, η απόλυτη λύση για να αναβαθμίσετε την αισθητική και τη μακροζωία των ξύλινων επιφανειών σας. Το έγχρωμο βερνίκι ξύλου κορυφαίας ποιότητας είναι ειδικά σχεδιασμένο για να παρέχει ανώτερη βαφή και προστασία για ένα ευρύ φάσμα ξύλινων επιφανειών, καθιστώντας το απαραίτητη προσθήκη στο οπλοστάσιο της οικιακής σας βελτίωσης.

Το βερνίκι ψεκασμού Cosmos Lac είναι η επιτομή της ευκολίας και της ευελιξίας, είτε θέλετε να ενισχύσετε τη φυσική ομορφιά των άβαφων ξύλων είτε να δώσετε νέα πνοή σε παλιά βερνίκια. Αυτό το εξαιρετικό βερνίκι ψεκασμού καθιστά εξαιρετικά εύκολη τη μεταμόρφωση επίπλων, διακοσμητικών αντικειμένων, ξύλινων πορτών και ξύλινων πλαισίων με επαγγελματικό φινίρισμα και διαρκή προστασία.

Διαθέσιμο σε τέσσερις εκπληκτικές αποχρώσεις,  σας προσφέρει την ελευθερία να εκφράσετε το μοναδικό σας στυλ και να συμπληρώσετε αβίαστα την εσωτερική σας διακόσμηση. Κάθε απόχρωση είναι προσεκτικά σχεδιασμένη για να παρέχει πλούσιο, ζωντανό χρώμα και ομοιόμορφο φινίρισμα, εξασφαλίζοντας ότι οι ξύλινες επιφάνειές σας θα ξεχωρίζουν ως πραγματική απόδειξη του άψογου γούστου σας.

Ως ηγέτης στον κλάδο, κατανοούμε τη σημασία της χρήσης μόνο των πιο ποιοτικών συστατικών στα προϊόντα μας. Γι' αυτό το λόγο το βερνίκι ψεκασμού Cosmos Lac είναι κατασκευασμένο με ένα μοναδικό μείγμα προηγμένων ρητινών και χρωστικών ουσιών, παρέχοντας έναν απαράμιλλο συνδυασμό ανθεκτικότητας και διατήρησης του χρώματος.

Με το βερνίκι ψεκασμού μας, μπορείτε να εμπιστεύεστε ότι οι ξύλινες επιφάνειές σας δεν είναι μόνο οπτικά εντυπωσιακές αλλά και προστατευμένες από την καθημερινή φθορά.

Εκτός από την ανώτερη απόδοσή του, το βερνίκι ψεκασμού Cosmos Lac είναι απίστευτα φιλικό προς τον χρήστη. Η καινοτόμος εφαρμογή με σπρέι επιτρέπει μια ομαλή, ομοιόμορφη στρώση κάθε φορά, εξασφαλίζοντας ότι ακόμη και οι αρχάριοι μπορούν να επιτύχουν επαγγελματικά αποτελέσματα με ευκολία. Για να το χρησιμοποιήσετε, απλώς ακολουθήστε τις απλές οδηγίες που παρέχονται και παρακολουθήστε τις ξύλινες επιφάνειες να μεταμορφώνονται μπροστά στα μάτια σας.

Μην συμβιβάζεστε με το συνηθισμένο όταν μπορείτε να έχετε το εξαιρετικό. Επιλέξτε το Cosmos Lac Spray Varnish για ένα εντυπωσιακό και ανθεκτικό φινίρισμα που θα κάνει τις ξύλινες επιφάνειες σας να τις ζηλεύουν όλοι. Παραγγείλτε τώρα και βιώστε τη διαφορά που μόνο το εξειδικευμένο βερνίκι ξύλου μας μπορεί να προσφέρει.

Η συσκευασία είναι 400ml.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
ΧΡΩΜΑ

ΜΑΟΝΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΔΡΥΣ, ΤΙΚ

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Χρωματιστό βερνίκι ξύλου Cosmos Lac”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Χρωματιστό Βερνίκι Ξύλου Cosmos Lac

    Χρωματιστό βερνίκι ξύλου Cosmos Lac – ΚΑΡΥΔΙΑ

    6,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Chalk Varnish

    Cosmos Lac Spray Chalk Varnish 400ml

    7,30 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Cosmos Lac Spray Chalk Effect-tuscan sunset

    Cosmos Lac Spray Chalk Effect

    7,30 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • χρώμα για ηλεκτρικές συσκευές

    White Smalto χρώμα για ηλεκτρικές συσκευές Cosmos Lac

    6,40 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα