Υγρό βερνίκι γυαλιού Maxi Decor 1,55kg

Κωδικός προϊόντος: 325762 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

32,00 

Το υγρό βερνίκι γυαλιού της Maxi Decor προστατεύει και διακοσμεί κάθε επιφάνεια. Ιδανικό για ποικίλες εφαρμογές, έχει εξαιρετική πρόσφυση και αντοχή. Δοκιμάστε το τώρα!

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Παρουσιάζουμε το υγρό βερνίκι γυαλιού της MaxiDecor - η τέλεια λύση για όλες τις ανάγκες διακόσμησης. Το βερνίκι 2 συστατικών μας δημιουργεί ένα όμορφο φινίρισμα που μοιάζει με γυαλί και προστατεύει και αναδεικνύει κάθε επιφάνεια. Με εξαιρετική πρόσφυση και ανθεκτικότητα, το υγρό βερνίκι γυαλιού μας είναι ιδανικό για μια ποικιλία εφαρμογών, καθιστώντας το μια ευέλικτη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σας.

Ακολουθούν ορισμένα από τα βασικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του υγρού βερνικιού γυαλιού μας:

  • Φινίρισμα που μοιάζει με γυαλί: Το βερνίκι μας δημιουργεί ένα εκπληκτικό φινίρισμα που μοιάζει με γυαλί και είναι εγγυημένο ότι θα εντυπωσιάσει. Είτε θέλετε να προσθέσετε λάμψη σε ένα βάζο είτε να δώσετε γυαλιστερή όψη σε ένα τραπέζι, το βερνίκι μας είναι η τέλεια λύση.
  • Προστασία: Το βερνίκι μας όχι μόνο προσθέτει ένα όμορφο φινίρισμα, αλλά προστατεύει και την επιφάνεια από κάτω. Αποτρέπει τις γρατζουνιές, τους λεκέδες και άλλες ζημιές, εξασφαλίζοντας ότι τα πολύτιμα υπάρχοντά σας θα παραμείνουν στην καλύτερή τους όψη.
  • Ευπροσάρμοστο: Το υγρό βερνίκι γυαλιού μας είναι κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες, καθιστώντας το μια ευέλικτη προσθήκη στην εργαλειοθήκη διακόσμησής σας. Είτε εργάζεστε σε κεραμικά, ξύλο ή πλαστικό, το βερνίκι μας είναι κατάλληλο για την εργασία σας.
  • Εύκολο στη χρήση: Το βερνίκι μας είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση, με χρόνο ανάμιξης μόλις 15-20 λεπτά και χρόνο στεγνώματος 24 ώρες. Επιπλέον, συνεργάζεται άψογα με τις σκόνες Glitter Pen, τις σκόνες Glitter και τον Γρανίτη μας, επιτρέποντάς σας να προσθέσετε μια επιπλέον λάμψη στα έργα σας.
  • Μακράς διάρκειας: Το βερνίκι μας έχει σχεδιαστεί για να είναι μακράς διάρκειας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε το όμορφο φινίρισμα για πολλά χρόνια. Δεν συρρικνώνεται ούτε ραγίζει, εξασφαλίζοντας ότι το έργο σας θα παραμείνει στην καλύτερη δυνατή μορφή του.

Το υγρό βερνίκι γυαλιού της MaxiDecor είναι η τέλεια επιλογή για όσους επιθυμούν να προσθέσουν ένα όμορφο φινίρισμα που μοιάζει με γυαλί στα έργα τους. Είτε είστε επαγγελματίας διακοσμητής είτε ενθουσιώδης DIY, το βερνίκι μας είναι η ιδανική λύση. Γιατί λοιπόν να περιμένετε; Δοκιμάστε το σήμερα και δείτε τη διαφορά με τα μάτια σας!

Οδηγίες Χρήσης:

  • Αναμιγνύουμε σε αναλογία 2 (Α’ συστατικό) : 1 (Β’ συστατικό) και ανακατεύουμε αργά με ξύλινη ή μεταλλική σπάτουλα μέχρι να ομογενοποιηθεί το μίγμα.
  • Εφαρμόζεται με έγχυση σε καλούπια σιλικόνης ή σε οριοθετημένες οριζόντιες επιφάνειες, καθώς και με επάλειψη με πινέλο σε οριζόντιες, απόλυτα στεγνές και καθαρές επιφάνειες.
  • Όταν γίνεται έγχυσης στρώσεων συνιστάται η κάθε στρώση να εφαρμόζεται πριν πήξει η προηγούμενη, έτσι ώστε να εξασφαλιστεί η διαφάνεια.
  • Σε περίπτωση που θέλουμε να εγκλωβίσουμε αντικειμένα με χαμηλό ειδικό βάρος προτείνεται αρχικά η στερέωσή τους με Κόλλα Scrapbooking.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Υγρό βερνίκι γυαλιού Maxi Decor 1,55kg”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • βερνίκι νερού

    Βερνίκι νερού-Maxi Decor

    2,80 11,82 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Κεροπατίνα Maxi Decor 50ml

    Κεροπατίνα Maxi Decor 50ml

    3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Glitter σκόνη

    Glitter σκόνη

    4,10 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Χρώμα κιμωλίας Maxi Decor

    Χρώμα κιμωλίας Maxi Decor

    2,98 11,16 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα