Ταινία σήμανσης 100m

Κωδικός προϊόντος: 10052 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

3,00 

Ταινία σήμανσης, κινδύνου κόκκινη και λευκή 100m για οδική σήμανση και τεχνικά έργα. Εξασφαλίστε ασφάλεια και σαφή όρια με την υψηλής ποιότητας ταινία μας.

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Η ταινία σήμανσης 100m είναι η απόλυτη λύση για την εξασφάλιση και την οριοθέτηση ζωνών εργασίας και οδικών διαγραμμίσεων με ευκολία και ακρίβεια. Η κόκκινη και λευκή ριγωτή προειδοποιητική ταινία έχει σχεδιαστεί ειδικά για να παρέχει ένα σαφές, ορατό φράγμα , εξασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια σε οποιοδήποτε περιβάλλον.

Η ταινία σήμανσής , επίσης γνωστή ως ταινία κινδύνου ή κόκκινη και λευκή ταινία, διαθέτει μήκος 100 μέτρων, επιτρέποντάς σας να καλύπτετε αποτελεσματικά εκτεταμένες περιοχές χωρίς να χρειάζεστε πολλαπλά ρολά. Αυτή η ταινία είναι είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και ιδανική για χρήση τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους, διασφαλίζοντας ότι οι καθορισμένες ζώνες σας παραμένουν ανέπαφες και ορατές ακόμη και σε δύσκολες συνθήκες.

Οι ζωηρές κόκκινες και λευκές αποχρώσεις της ταινίας σήμανσης παρέχουν βέλτιστη ορατότητα, τραβώντας την προσοχή των περαστικών, των εργαζομένων και των οδηγών. Αυτό διασφαλίζει ότι οι οριοθετημένες περιοχές σας είναι εύκολα αναγνωρίσιμες, μειώνοντας τον κίνδυνο ατυχημάτων και προωθώντας ένα ασφαλέστερο εργασιακό περιβάλλον.

Είτε είστε επαγγελματίας στον τομέα των κατασκευών, είτε διοργανωτής εκδηλώσεων, είτε απλά χρειάζεστε μια αξιόπιστη λύση για τη διαχείριση της ροής της κυκλοφορίας, η ταινία σήμανσης μας είναι η ιδανική επιλογή. Χρησιμοποιήστε την για περιμετρικές γραμμές εργοταξίων, έργα επισκευής δρόμων, προειδοποιήσεις κινδύνου, έλεγχο πλήθους και πολλά άλλα, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.

Συνοψίζοντας, η ταινία σήμανσης 100m μας προσφέρει έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό ανθεκτικότητας, ορατότητας και ευελιξίας. Εφοδιαστείτε με αυτό το απαραίτητο εργαλείο ασφαλείας και βιώστε την ηρεμία που σας προσφέρει η γνώση ότι οι ζώνες εργασίας και η οδική σήμανση είναι ασφαλείς και εύκολα αναγνωρίσιμες.

Μην συμβιβάζεστε με υποδεέστερες λύσεις,  επιλέξτε την κορυφαία ταινία σήμανσης και διαπιστώστε τη διαφορά μόνοι σας. Παραγγείλετε τη δική σας σήμερα και κάντε το πρώτο βήμα προς έναν ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό χώρο εργασίας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,2 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ταινία σήμανσης 100m”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • μαγνητικό αλφάδι Stanley Fatmax

    Οριζόντιο μαγνητικό αλφάδι Stanley Fatmax 60cm

    40,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • φαλτσέτα

    Φαλτσέτα Stanley μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων

    2,31 14,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σκεπάρνι Ιορδάνης

    Σκεπάρνι Ιορδάνης καλουπώματος τρυπητό σφυρήλατο

    19,50 21,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Νήμα στάθμης

    Νήμα στάθμης

    4,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα