Σακούλες μπάζων 40x80cm 10τμχ

Κωδικός προϊόντος: MP2001 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

3,30 

Υψηλής ποιότητας, ανθεκτικές σε διάτρηση πλαστικές σακούλες μπάζων, ιδανικές για οικοδομικά και βαρέα απόβλητα. Διατίθενται σε μέγεθος 40x80cm για να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας.

49 σε απόθεμα

49 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Υψηλής ποιότητας σακούλες μπάζων 40x80cm 10 τεμάχια είναι η απόλυτη λύση για τις ανάγκες βαρέων κατασκευών και μεταφορών. Αυτές οι ανθεκτικές πλαστικές σακούλες μπάζων έχουν σχεδιαστεί για να αντεπεξέρχονται στις πιο δύσκολες εργασίες, εξασφαλίζοντας ότι το εργοτάξιο σας παραμένει καθαρό και οργανωμένο.

Οι σακούλες μπάζων είναι επιδέξια κατασκευασμένες σε μπλε χρώμα, με διαστάσεις 40 cm σε πλάτος και 80 cm σε μήκος. Κάθε συσκευασία περιέχει 10 τεμάχια, με συνολικό βάρος ενός κιλού, παρέχοντάς σας επαρκή προμήθεια για όλες τις κατασκευαστικές σας ανάγκες.

Αυτές οι σακούλες είναι ειδικά σχεδιασμένες για να συγκρατούν διάφορα βαριά και αιχμηρά αντικείμενα, καθιστώντας τες ιδανικές για τη μεταφορά αντικειμένων από παζάρια ή τη μεταφορά οικοδομικών αποβλήτων, όπως μπάζα και μεταλλικά αντικείμενα.

Αυτό που κάνει τους σάκους μπάζων μας να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό είναι η εξαιρετική αντοχή τους. Κατασκευασμένοι από πρώτες ύλες υψηλής ποιότητας, οι σάκοι αυτοί διαθέτουν ιδιαίτερα χαρακτηριστικά υψηλής αντοχής σε διάτρηση και καταπόνηση. Ο ισχυρός, ανθεκτικός στο σχίσιμο σχεδιασμός τους διασφαλίζει ότι μπορούν να αντεπεξέλθουν ακόμη και στις πιο απαιτητικές εργασίες, χωρίς να απογοητεύσουν εσάς ή το εργοτάξιό σας.

Εκτός από την εντυπωσιακή αντοχή τους, οι πλαστικές σακούλες μπάζων μας είναι επίσης απίστευτα ευέλικτες. Είτε χρειάζεστε αξιόπιστους σάκους οικοδομής για τη διαχείριση οικοδομικών αποβλήτων είτε χρειάζεστε μια αξιόπιστη λύση για τη μεταφορά βαρέων εμπορευμάτων, οι σάκοι μπάζων μας ανταποκρίνονται στο καθήκον.

Μην συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από το καλύτερο όταν πρόκειται για τις ανάγκες σας σε κατασκευές και μεταφορές. Επιλέξτε τις σακούλες μπάζων 40x80cm 10τμχ και ζήστε την ανώτερη απόδοση και αξιοπιστία που μόνο οι κορυφαίες πλαστικές σακούλες μπάζων μπορούν να προσφέρουν.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Σακούλες μπάζων 40x80cm 10τμχ”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • αεροπλάστ

    Αεροπλάστ Light ύψους 1m

    2,50 18,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • χαρτόνι βαψίματος

    Ρολό χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1m

    19,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Νήμα στάθμης

    Νήμα στάθμης

    4,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • φαλτσέτα

    Φαλτσέτα Stanley μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων

    2,31 14,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα