Ρολό χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1m

Κωδικός προϊόντος: ΧΑΡ-1250 Κατηγορία: Ετικέτα:

19,50 

Χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1m. ιδανικό για τις ανάγκες προστασίας,και μόνωσης σε διάφορες βιομηχανίες. Ανθεκτικό και οικονομικά αποδοτικό, δοκιμάστε το τώρα!

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1m είναι η απόλυτη λύση για τις ανάγκες σας σε ευέλικτη προστασία, μόνωση και συσκευασία. Το κορυφαίας ποιότητας βαφικό χαρτόνι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε διάφορες βιομηχανίες, όπως η ζωγραφική, τα έπιπλα και οι μεταφορές.

Το χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1m δεν είναι μόνο μια αξιόπιστη και ανθεκτική επιλογή για τη διαφύλαξη των πολύτιμων αντικειμένων σας, αλλά και ένα εξαιρετικό μονωτικό υλικό για δάπεδα. Οι επαγγελματίες ελαιοχρωματιστές εκτιμούν την ικανότητά του να παρέχει ένα προστατευτικό στρώμα ενάντια στις διαρροές και τους λεκέδες, εξασφαλίζοντας ένα καθαρό πάτωμα σε όλα τα έργα.

Στη βιομηχανία επίπλων, το χαρτόνι οντούλε μας χρησιμεύει ως μια αξιόπιστη επιλογή συσκευασίας, προστατεύοντας από πιθανές ζημιές κατά τη μεταφορά ή την αποθήκευση.

Αυτό που διαφοροποιεί το χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1 m από άλλες εναλλακτικές λύσεις είναι ο μοναδικός συνδυασμός ανθεκτικότητας, αποτελεσματικότητας και οικονομικής προσιτότητας. Το προστατευτικό μας χαρτόνι έχει σχεδιαστεί για να αντέχει στη δοκιμασία του χρόνου, ελαχιστοποιώντας τη φθορά και διατηρώντας τη μορφή και τη λειτουργία του ακόμη και κάτω από τις πιο απαιτητικές συνθήκες. Αυτό μεταφράζεται σε σημαντική εξοικονόμηση για την επιχείρησή σας, καθώς μπορείτε να εμπιστεύεστε το χαρτόνι προστασίας μας για να αποδίδει σταθερά χωρίς την ανάγκη συχνών αντικαταστάσεων.

Το χαρτόνι βαψίματος μας ύψους 1m είναι η επιλογή για τους επαγγελματίες που αναζητούν μια υψηλής απόδοσης, οικονομικά αποδοτική λύση για εφαρμογές μόνωσης, προστασίας και συσκευασίας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 12,5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ρολό χαρτόνι βαψίματος οντουλέ ύψους 1m”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • αεροπλάστ

    Αεροπλάστ Light ύψους 1m

    2,50 18,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ταινία σήμανσης

    Ταινία σήμανσης 100m

    3,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • φαλτσέτα

    Φαλτσέτα Stanley μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων

    2,31 14,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Δίχτυ σκίασης

    Δίχτυ σκίασης

    3,00 6,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα