Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Ηλεκτρική ψησταριά BORMANN με πόδια 2000W | Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης | BBQ1060

Κωδικός προϊόντος: 1060 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

38,00 

Αποκτήστε την καλύτερη ηλεκτρική ψησταριά για τις ανάγκες σας στο υπαίθριο μαγείρεμα. Η BBQ1060 της BORMANN προσφέρει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, σταθερή στήριξη και εύκολη συναρμολόγηση. Ιδανική για το επόμενο πάρτι μπάρμπεκιου σας!

1 σε απόθεμα

1 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Η ηλεκτρική ψησταριά BORMANN - BBQ1060 είναι η καινοτόμος λύση για όλες τις ανάγκες σας στο υπαίθριο ψήσιμο. Αυτή η μοντέρνα ηλεκτρική ψησταριά έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των απαιτητικών καταναλωτών που απαιτούν προϊόντα υψηλής ποιότητας που προσφέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

  • Με ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, αυτό το ηλεκτρικό μπάρμπεκιου σας επιτρέπει να επιλέξετε την ιδανική θερμοκρασία ψησίματος για το φαγητό σας. Τα διαφορετικά διαθέσιμα επίπεδα θερμοκρασίας σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο στο μαγείρεμα, εξασφαλίζοντας ότι το φαγητό σας μαγειρεύεται στην εντέλεια κάθε φορά.
  • Το ηλεκτρικό μπάρμπεκιου BORMANN είναι ανθεκτικό και σταθερό χάρη στα τέσσερα πόδια του. Αυτό το χαρακτηριστικό παρέχει μέγιστη στήριξη για το μπάρμπεκιου και μεγαλύτερη άνεση για τον σεφ. Ο ενδιάμεσος αποθηκευτικός χώρος προσθέτει ένα επιπλέον επίπεδο ευκολίας και οργάνωσης, διευκολύνοντας τη διατήρηση των αξεσουάρ ψησίματος κοντά σας.
  • Η σχάρα διατήρησης θερμότητας είναι ένα ακόμη μοναδικό χαρακτηριστικό που κάνει την ηλεκτρική ψησταριά BORMANN να ξεχωρίζει από τον ανταγωνισμό. Αυτή η σχάρα εξασφαλίζει ότι το φαγητό σας παραμένει ζεστό και φρέσκο, ακόμη και μετά την αφαίρεσή του από τη σχάρα.
  • Η συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση αυτής της ηλεκτρικής ψησταριάς είναι παιχνιδάκι, χάρη στον απλό και διαισθητικό σχεδιασμό της. Είτε ετοιμάζετε ένα μπάρμπεκιου στην αυλή είτε το παίρνετε μαζί σας σε ένα ταξίδι για κάμπινγκ, το ηλεκτρικό μπάρμπεκιου BORMANN είναι βέβαιο ότι θα είναι η λύση για το ψήσιμο στη σχάρα σας.

Συνοψίζοντας, το ηλεκτρικό μπάρμπεκιου BORMANN - BBQ1060 είναι ένα καινοτόμο και υψηλής ποιότητας προϊόν που προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά και οφέλη, καθιστώντας το την ιδανική λύση για όλες τις ανάγκες σας στο υπαίθριο ψήσιμο. Παραγγείλτε τώρα και βιώστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει αυτή η ηλεκτρική ψησταριά!

Ισχύς Watt: 2000
Διαστάσεις Συσκ.Τεμ. cm ΜxΠxΥ: 55x40x9
Διαστάσεις Κιβωτίου cm: 56.5x45x42
Βάρος Συσκευασίας Kg: 4.2

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 4,2 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Ηλεκτρική ψησταριά BORMANN με πόδια 2000W | Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης | BBQ1060”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Πλαστικό πλέγμα φράχτης μπαλκονιού

    Πλαστικό πλέγμα φράχτης μπαλκονιού

    1,10 1,30 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ψησταριά με καπάκι

    Ψησταριά με καπάκι

    25,00 43,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Δίχτυ σκίασης

    Δίχτυ σκίασης

    3,00 6,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Επεκτεινόμενο λάστιχο εώς 50m

    Επεκτεινόμενο λάστιχο

    18,00 20,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα