Βενζινόκολλα γενικής χρήσης Atlacoll Atlastick 330

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

2,20 8,00 

Βενζινόκολλα γενικής χρήσης  | Atlacoll Atlastick 330
Το atlastick 330 της Atlacoll είναι μια ισχυρή Βενζινόκολλα γενικής χρήσης κατάλληλη για τη συγκόλληση διαφόρων υλικών, όπως καουτσούκ, δέρμα και μέταλλο.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Η βενζινόκολλα γενικής χρήσης της Atlacoll Atlastick 330, είναι η πιο ευέλικτη και υψηλή ποιότητας κόλλα επαφής στην αγορά! Πείτε αντίο στις αδύναμες συγκολλήσεις και γεια σε μια ισχυρή και ελαστική κόλλα που μπορεί να συγκολλήσει μια ποικιλία επιφανειών.

Η βενζινόκολλα μας είναι ιδανική τόσο για βιομηχανική όσο και για προσωπική χρήση. Ακολουθούν μερικά από τα μοναδικά χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματά της:

  • Ισχυρή συγκολλητική ικανότητα: Η κόλλα μας μπορεί να συγκολλήσει καουτσούκ, δέρμα, χαλί, μέταλλο, σκυρόδεμα, φελλό, κόντρα πλακέ, ακόμα και ύφασμα. Είναι ιδανική για όλες τις επισκευαστικές σας ανάγκες, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά.
  • Αδιάβροχη: Η κόλλα είναι αδιάβροχη και δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προκαλέσει προβλήματα: Το προϊόν μας είναι μια αδιάβροχη κόλλα υψηλών προδιαγραφών που μπορεί να αντέξει σε ακραίες θερμοκρασίες που κυμαίνονται από +110 έως -40 °C. Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους χωρίς καμία ανησυχία.
  • Ιδανική για βιομηχανίες υποδημάτων και βιοτεχνίες: Η κόλλα μας είναι ιδανική για τις βιομηχανίες υποδημάτων και τις βιοτεχνίες. Με την ισχυρή και ελαστική της ικανότητα συγκόλλησης, μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα διαρκέσουν για χρόνια.
  • Δεν απαιτείται αραίωση: Η βενζινοκόλλα μας είναι έτοιμη προς χρήση και δεν χρειάζεται να την αραιώσετε. Απλά καθαρίστε καλά τις επιφάνειες πριν από την εφαρμογή της κόλλας για να εξασφαλίσετε μια ισχυρή συγκόλληση.

Η βενζινόκολλα γενικής χρήσης - Atlacoll Atlastick 330 είναι μια κόλλα επαγγελματικής ποιότητας που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Είναι ιδανική για όλες τις ανάγκες σας σε συγκολλήσεις, είτε στο σπίτι είτε στη δουλειά. Μην συμβιβάζεστε με αδύναμους δεσμούς ή κόλλες χαμηλής ποιότητας. Δοκιμάστε την κόλλα επαφής μας σήμερα και δείτε τη διαφορά με τα μάτια σας!

Οδηγίες Χρήσης:

  • Απλώστε την atlastick 330 και στις δυο επιφάνειες  και αφήστε 10 με 15 λεπτά ,χωρίς να τοποθετήσετε υπερβολική ποσότητα κόλλας και απλώνοντάς την ομοιόμορφα με την βοήθεια μιάς σπάτουλας.
  • Αμέσως μετά ενώστε και πιέστε τις δύο επιφάνειες για άμεση κόλληση.
  • Πλήρες στέγνωμα σε 3 μέρες.

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

4,8lt, 750ml, 440ml, 200ml, 50ml

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βενζινόκολλα γενικής χρήσης Atlacoll Atlastick 330”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Κόλλα κρυσταλλιζέ ATLACOLL N45

    Κόλλα κρυσταλλιζέ ATLACOLL N45

    2,50 7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Sika Sikaflex 11FC

    Sika Sikaflex 11FC 300ml

    10,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ράβδοι Σιλικόνης

    Ράβδοι σιλικόνης

    1,50 9,70 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Sikacryl-Universal-Pro-white.

    Sika-Sikacryl Universal Pro-White-310ml

    1,46 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα