Βάση λευκών συσκευών

Κωδικός προϊόντος: 3003Α Κατηγορίες: , Ετικέτα:

18,00 

Ευέλικτη βάση λευκών συσκευών, ιδανική για κουζίνες, ψυγεία και πλυντήρια ρούχων. Διαθέτει ρυθμιζόμενο μέγεθος, φρένα και στήριξη έως 300 kg, ταιριάζει στο 99% των συσκευών.

8 σε απόθεμα

8 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Η βάση λευκών συσκευών, κουζίνας, ψυγείου και πλυντηρίου ρούχων είναι η απόλυτη λύση για την αβίαστη μετακίνηση και ασφάλιση των βαριών ηλεκτρικών σας συσκευών. Έχει σχεδιαστεί για να παρέχει μια ισχυρή, αξιόπιστη βάση για ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και άλλες μεγάλες συσκευές, εξασφαλίζοντας εύκολη μετακίνηση και σταθερότητα σε κάθε κουζίνα ή πλυσταριό.

Είναι κατασκευασμένη με υλικά υψηλής ποιότητας, και ηλεκτροστατικά βαμμένη για εξαιρετική αντοχή στην οξείδωση, διατηρώντας την άψογη λευκή της εμφάνιση για τα επόμενα χρόνια. Οι ρυθμιζόμενες διαστάσεις 40-70 cm καθιστούν αυτή τη βάση ψυγείου συμβατή με το 99% των συσκευών, καθιστώντας την ιδανική προσθήκη σε κάθε σπίτι.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στη βάση  μας είναι η ενσωμάτωση φρένων στους μπροστινούς τροχούς, τα οποία σας επιτρέπουν να ακινητοποιήσετε τη συσκευή σας στην επιθυμητή θέση με ευκολία. Δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για τυχαίες κινήσεις ή μετατοπίσεις, απλά ενεργοποιήστε τα φρένα και να είστε σίγουροι ότι οι συσκευές σας βρίσκονται με ασφάλεια στη θέση τους.

Με χωρητικότητα βάρους έως 300 kg, η βάση λευκών συσκευών κάνει τη μετακίνηση ακόμη και των πιο βαριών συσκευών παιχνιδάκι. Είτε αναδιοργανώνετε τη διάταξη της κουζίνας σας είτε απλά πρέπει να μετακινήσετε το πλυντήριο ρούχων σας για λόγους καθαρισμού, αυτή η ευέλικτη βάση σας καλύπτει.

Συνοψίζοντας, η βάση ψυγείου-κουζίνας-πλυντηρίου είναι μια απαραίτητη προσθήκη σε κάθε νοικοκυριό, προσφέροντας απαράμιλλη ευκολία και ανθεκτικότητα για όλες τις βαριές ηλεκτρικές συσκευές σας. Αναβαθμίστε σήμερα την κουζίνα ή το πλυντήριο σας με αυτή την ευέλικτη, εύχρηστη βάση κουζίνας, πλυντηρίου ρούχων και ψυγείου. Δοκιμάστε τη διαφορά μόνοι σας και απολαύστε την ηρεμία που σας προσφέρει η γνώση ότι οι συσκευές σας είναι ασφαλείς και εύκολα μετακινούμενες.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2,6 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βάση λευκών συσκευών”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Απλώστρα

    Απλώστρα κάγκελου τετράγωνη βιδωτή βαρέως τύπου

    16,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Τάπα σιφονιού

    Τάπα σιφονιού Vacal

    4,00 7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τρίφυλλη 20μ.

    Απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τρίφυλλη 20μ.

    16,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Πέλματα Πλυντηρίου

    Πέλματα πλυντηρίου και στεγνωτήριου

    4,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα