Απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τρίφυλλη 20μ.

Κωδικός προϊόντος: 3398 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

16,00 

Τρίφυλλη πτυσσόμενη απλώστρα ρούχων 20m, ιδανική για εσωτερική και εξωτερική χρήση. Εξοικονομήστε χώρο & στεγνώστε τα ρούχα αποτελεσματικά.

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Με την πτυσσόμενη τρίφυλλη απλώστρα ρούχων 20μ. μπορείτε να πείτε αντίο στα ακατάστατα πλυντήρια και γεια σας σε αυτή την καινοτόμο λύση στεγνώματος που εξοικονομεί χώρο. Έχει σχεδιαστεί για να κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη, είτε πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα είτε για ένα μεγάλο οικογενειακό σπίτι.

Με των 20 μέτρων χώρο στεγνώματος και τη στιβαρή μεταλλική κατασκευή του, αυτό το επιδαπέδιο στεγνωτήριο τριών πινάκων είναι ιδανικό τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

Η απλώστρα ρούχων είναι κατασκευασμένη για ανθεκτικότητα και ευκολία, εξασφαλίζοντας ότι τα ρούχα σας στεγνώνουν γρήγορα και αποτελεσματικά, ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες. Ο ανθεκτικός μεταλλικός απλωτήρας δαπέδου της παρέχει μια σταθερή βάση, ενώ η συνολική επιφάνεια απλώματος των 20 μέτρων εξασφαλίζει ότι έχετε άφθονο χώρο για να κρεμάσετε τα ρούχα σας. Είναι κατάλληλη για μια ποικιλία ενδυμάτων, από ευαίσθητα εσώρουχα μέχρι βαριές πετσέτες και κλινοσκεπάσματα.

Ένα από τα σπουδαιότερα χαρακτηριστικά του επιδαπέδιου στεγνωτηρίου ρούχων τριών πινάκων είναι ο πτυσσόμενος σχεδιασμός του. Όταν δεν το χρησιμοποιείτε, απλά διπλώστε τα πάνελ για εύκολη αποθήκευση πίσω από μια πόρτα ή σε ένα ντουλάπι. Τέρμα οι ογκώδεις σχάρες στεγνώματος που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο στο σπίτι σας! Αυτή η πτυσσόμενη απλώστρα ρούχων είναι ιδανική για όσους έχουν περιορισμένους χώρους διαβίωσης, καθώς και για όσους εκτιμούν ένα τακτοποιημένο και οργανωμένο σπίτι.

Αυτή η απλώστρα δεν είναι μόνο πρακτική, αλλά αποτελεί επίσης μια ελκυστική προσθήκη στο σπίτι σας. Επιπλέον, ο μηχανισμός αναδίπλωσης είναι ομαλός και αποτελεσματικός, ώστε να μπορείτε να εγκαταστήσετε και να συσκευάσετε το στεγνωτήριο ρούχων σας σε δευτερόλεπτα.

Μην συμβιβάζεστε με λιγότερα όταν πρόκειται για τις ανάγκες του πλυντηρίου σας. Επενδύστε στην πτυσσόμενη τρίφυλλη απλώστρα ρούχων 20m σήμερα και ζήστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα αυτής της καινοτόμου λύσης στεγνώματος. Με τον τέλειο συνδυασμό απόδοσης και σχεδιασμού εξοικονόμησης χώρου, θα αναρωτιέστε πώς ζούσατε χωρίς αυτό. Παραγγείλετε τη δική σας τώρα και απολαύστε τα οφέλη ενός χώρου πλυντηρίου χωρίς ακαταστασία!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 2,5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τρίφυλλη 20μ.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Πέλματα Πλυντηρίου

    Πέλματα πλυντηρίου και στεγνωτήριου

    4,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βάση λευκών συσκευών

    Βάση λευκών συσκευών

    18,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Απλώστρα

    Απλώστρα κάγκελου τετράγωνη βιδωτή βαρέως τύπου

    16,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Επαναχρησιμοποιούμενος Γάντζος-Inofix

    Επαναχρησιμοποιούμενος γάντζος αντέχει 3kg – 5kg

    4,00 5,20 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα