Τεχνητές πέτρες για επένδυση τοίχου

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

22,32 45,00 

Βελτιώστε τους τοίχους σας με τη μεγάλη γκάμα από τεχνητές πέτρες της STONE STUDIO. Δημιουργήστε εντυπωσιακά εσωτερικά και εξωτερικά σχέδια με τα οικονομικά και αξιόπιστα προϊόντα μας.

Λόγω υψηλού βάρους και μεγάλου κόστους μεταφορικών αποστέλλονται μόνο με μεταφορική εταιρεία κατόπιν συνεννοήσεως ή με παραλαβή από το κατάστημα. Καλέστε μας.

Οι τιμές είναι ανά τ.μ..

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Οι τεχνητές πέτρες για επένδυση τοίχου της STONE STUDIO είναι η ιδανική επιλογή για να μεταμορφώσετε τον εσωτερικό και εξωτερικό χώρο σας. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υλικά, αυτές οι πέτρες συνδυάζουν οικονομία και αξιοπιστία.

Η συλλογή STONE STUDIO προσφέρει μια ευρεία γκάμα από πέτρες, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία μοναδικών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων. Από τη φυσική αίσθηση του λίθου μέχρι την αυθεντική υφή και χρώματα, αυτές οι πέτρες προσφέρουν απίστευτη ρεαλιστικότητα.

Επωφεληθείτε από την ευκολία και την ευελιξία που προσφέρουν οι συνθετικές πέτρες για επένδυση τοίχου. Μπορείτε να τις εγκαταστήσετε γρήγορα και εύκολα, προσθέτοντας άμεσα αξία και ομορφιά στον χώρο σας. Είναι η ιδανική λύση για ανακαινίσεις, δημιουργώντας μια απόλυτα εξαιρετική εμφάνιση και δίνοντας στο χώρο σας μια μοναδική ταυτότητα.

Ανακαλύψτε τον κόσμο των συνθετικών- τεχνητών πετρωμάτων και αξιοποιήστε τα πλεονεκτήματά τους για μια εντυπωσιακή ανανέωση του χώρου σας! Η εγκατάστασή τους είναι γρήγορη και εύκολη, προσφέροντας άμεση αξία και ομορφιά στο περιβάλλον σας.

Οι συνθετικές πέτρες αντιπροσωπεύουν την ιδανική λύση για ανακαινίσεις, διαμορφώνοντας έναν χώρο που εκπέμπει απόλυτη εξαιρετική εμφάνιση και προσδίδοντας μια μοναδική ταυτότητα στο περιβάλλον σας. Αναδείξτε την αισθητική του χώρου σας με την ευελιξία και την ευκολία που προσφέρουν οι συνθετικές πέτρες για επένδυση τοίχου.

Αποκτήστε έναν χώρο που θα σας εντυπωσιάζει κάθε φορά που θα τον βλέπετε, επιλέγοντας συνθετικές πέτρες για τη διακόσμησή του. Ανανεώστε το περιβάλλον σας με στυλ και ποιότητα, δίνοντας νέα ζωή στους τοίχους σας και δημιουργώντας έναν χώρο που θα ξεχωρίζει!

Με τις τεχνητές πέτρες για επένδυση τοίχου της STONE STUDIO, θα απογειώσετε τον σχεδιασμό και τη διακόσμηση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Αποκτήστε τα πλεονεκτήματα των φυσικών πετρωμάτων χωρίς το βάρος, την κόστος και την πολυπλοκότητα. Επιλέξτε τες για επένδυση τοίχου και αναβαθμίστε τον χώρο σας με στυλ, κομψότητα και πρωτοτυπία.

Στις φωτογραφίες ενδέχεται να υπάρχουν χρωματικές διαφορές. Συνιστούμε να εξετάσετε από κοντά τα δείγματα της STONE STUDIO.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συλλογή

Πέτρες Αχιλλέας Μπεζ, Πέτρες Αλέξανδρος Μπεζ, Πέτρες Αθηνά Μπεζ, Πέτρες Ήφαιστος Μπεζ, Πέτρες Ήρα Μπεζ, Πέτρες Αχιλλέας Καφέ, Πέτρες Αχιλλέας Γκρι, Πέτρες Αχιλλέας Λευκό, Πέτρες Αλέξανδρος Καφέ, Πέτρες Αλέξανδρος Γκρι, Πέτρες Αλέξανδρος Λευκό, Πέτρες Αθηνά Γκρι, Πέτρες Αθηνά Λευκό, Πέτρες Ήφαιστος Καφέ, Πέτρες Ήφαιστος Γκρι, Πέτρες Ήφαιστος Λευκό, Πέτρες Ήρα Καφέ, Πέτρες Ήρα Γκρι, Πέτρες Ήρα Λευκό, Τουβλάκια Δίας Καφέ, Τουβλάκια Δίας Κόκκινο, Τουβλάκια Ίριδα Καφέ, Τουβλάκια Ίριδα Σκούρο Καφέ, Τουβλάκια Ίριδα Γκρι, Τουβλάκια Ίριδα Κόκκινο, Τουβλάκια Πλάτωνας Καφέ, Τουβλάκια Πλάτωνας Γκρι, Τουβλάκια Πλάτωνας Κόκκινο, Τουβλάκια Θέμιδα Καφέ, Τουβλάκια Θέμιδα Κόκκινο, Πέτρες Ερμής Λευκό, Πέτρες Ερμής Καφέ, Πέτρες Ήβη Καφέ, Πέτρες Ήβη Γκρι, Πέτρες Σινιώτικο Μπεζ, Πέτρες Σινιώτικο Καφέ

agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα