Ταινία διπλής όψης με ίνες

Κωδικός προϊόντος: 6565239 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

3,00 

Κολλήστε εύκολα κορνίζες, φωτογραφίες και διακοσμητικά για το σπίτι με την ταινία διπλής όψης με ίνες. Αποκτήστε ένα ισχυρό και ανθεκτικό κράτημα για τα διακοσμητικά σας στηρίγματα. Ψωνίστε τώρα!

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Η ταινία διπλής όψης με ίνες είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για εύκολη και ανθεκτική κόλληση. Αποτελεί την ιδανική λύση για να στερεώσετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα στον τοίχο σας, όπως κορνίζες, φωτογραφίες και διακοσμήσεις σπιτιού. Με αυτή την ταινία, μπορείτε να επιτύχετε γρήγορο, δυνατό και μόνιμο κράτημα, χωρίς να προκαλέσετε ζημιά στους τοίχους.

Η ταινία διπλής όψης με ίνες είναι κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, που την καθιστούν ανθεκτική και αξιόπιστη. Η δύο πλευρές της ταινίας είναι καλυμμένες με ίνες, εξασφαλίζοντας ένα σφιχτό κράτημα και μεγάλη αντοχή σε κάθε εφαρμογή. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα αντικείμενα που κολλάτε θα παραμείνουν στη θέση τους για πολύ καιρό.

Μην αγχώνεστε για τυχόν κόλλημα που δυσκολεύει την αφαίρεση των διακοσμητικών αντικειμένων. Η ταινία διπλής όψης με ίνες σχεδιάστηκε για να είναι εύκολη στη χρήση και την αφαίρεση, χωρίς να αφήνει κατάλοιπα ή να προκαλεί ζημιά στην επιφάνεια.

Με την ταινία διπλής όψης με ίνες, μπορείτε να διακοσμήσετε το σπίτι σας με ευκολία και αυθορμητισμό. Ανάψτε τη φαντασία σας και δημιουργήστε ένα προσωπικό και μοναδικό περιβάλλον, που θα αντικατοπτρίζει τον εσωτερικό σας κόσμο.

Αποκτήστε την ταινία διπλής όψης με ίνες και απολαύστε γρήγορο, αξιόπιστο και δυνατό κράτημα για τις διακοσμητικές ανάγκες σας. Είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε στο σπίτι σας ένα νέο αέρα και να δημιουργήσετε μια προσωπική ατμόσφαιρα που θα εντυπωσιάζει.

Η ταινία είναι :

Φάρδος :3εκ 

Μήκος : 5μ.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,100 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Σπρέι εφέ πέτρας-Stone

    Σπρέι εφέ πέτρας-Stone

    14,30 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Λινάτσα

    Λινάτσα ιούτης

    2,00 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Προστατευτική ταινία τοίχου

    Προστατευτική ταινία τοίχου

    14,70 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Αυτοκόλλητο αμμοβολή

    Αυτοκόλλητο αμμοβολή d-c-fix

    15,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα