Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Σπρέι εφέ άμμου Cosmos lac

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

9,80 

Προσδώστε ανάγλυφη υφή σε μέταλλο, ξύλο, πλαστικό και πολλά άλλα. Οι δυνατότητες είναι απεριόριστες με το σπρέι εφέ άμμου.

Συσκευασία: 400ml

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε το σπρέι εφέ άμμου Cosmos lac, την απόλυτη λύση για εντυπωσιακά φινιρίσματα με υφή άμμου. Ιδανικό για διακόσμηση και ανανέωση κάθε επιφάνειας, αυτό το σπρέι προσδίδει ένα μοναδικό ματ αποτέλεσμα με ανάγλυφη υφή που ξεχωρίζει.

Το σπρέι εφέ άμμου Cosmos lac είναι κατάλληλο για χρήση σε ποικιλία επιφανειών, όπως μέταλλο, ξύλο, πλαστικό, πολυστυρένιο, πέτρα, πηλό, κεραμικό, γυαλί, χαρτί και χαρτόνι. Είτε θέλετε να ανανεώσετε παλιά αντικείμενα είτε να δημιουργήσετε μοναδικά διακοσμητικά έργα, αυτό το σπρέι θα σας προσφέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείτε.

Η εφαρμογή του σπρέι είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη. Απλώς ανακινήστε καλά το δοχείο και ψεκάστε την επιφάνεια από μια απόσταση 20-30 εκατοστών για ομοιόμορφη κατανομή. Το αποτέλεσμα; Ένα εντυπωσιακό και ανθεκτικό φινίρισμα που αντέχει στον χρόνο.

Επιπλέον, η δυνατότητα του να χρησιμοποιείται τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους το καθιστά ακόμη πιο ευέλικτο και πρακτικό. Δημιουργήστε μια κομψή ατμόσφαιρα στον κήπο ή δώστε νέα ζωή στα έπιπλα του σαλονιού σας με το σπρέι εφέ άμμου Cosmos lac.

Αυτό το προϊόν δεν προσφέρει μόνο αισθητική βελτίωση αλλά και προστασία στις επιφάνειες χάρη στη ματ υφή και την ανθεκτικότητά του. Είναι ιδανικό για καλλιτέχνες DIY και επαγγελματίες διακοσμητές που αναζητούν υψηλής ποιότητας αποτελέσματα.

ΟΔΗΓΙΕΣ:

Ξεκινήστε καθαρίζοντας την επιφάνεια που θέλετε να διακοσμήσετε, τρίψτε ελαφρά και εφαρμόστε ένα αστάρι κατάλληλο για την επιφάνεια. Για πλαστικές επιφάνειες χρησιμοποιείστε αστάρι πλαστικού. Ανακινείστε το δοχείο για 2 λεπτά και ψεκάστε σε δοκιμαστική επιφάνεια, από απόσταση 25-30 cm για να βρείτε το εφέ που θέλετε να δημιουργήσετε. Εφαρμόστε 2-3 στρώσεις µε αναμονή 15 λεπτών μεταξύ τους. Μετά την χρήση ψεκάστε κρατώντας το δοχείο ανάποδα έως ότου καθαρίσει η βαλβίδα. Στεγνώνει στην αφή σε 1 ώρα, πλήρες στέγνωμα σε 3 ημέρες.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας εύκολα και αποτελεσματικά με το σπρέι εφέ άμμου Cosmos lac, η τέλεια επιλογή για κάθε δημιουργική ανάγκη!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Αποχρώσεις

Σπρέι εφέ άμμου Μπεζ, Σπρέι εφέ άμμου Γκρι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Έγχρωμη πάστα πέρλας

    Έγχρωμη πάστα πέρλας

    4,84 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σπρέι εφέ καθρέφτη Mirror effect

    Σπρέι εφέ καθρέφτη Mirror effect

    7,60 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • rust

    Rust Εφέ σκουριάς Maxi Decor

    3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σπρέι εφέ γρανίτη Cosmos lac

    Σπρέι εφέ γρανίτη Cosmos lac – GRANITE EFFECT Μπεζ

    9,80 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα