Σπρέι γενικής χρήσης FAST ACRYLIC

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

3,38 

Πετύχετε άψογα αποτελέσματα σε κάθε επιφάνεια με το προσιτό σπρέι γενικής χρήσης της Cosmoslac. Ιδανικό για DIY ή επαγγελματική χρήση σε ξύλο, μέταλλο, κεραμικά και άλλα.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το σπρέι γενικής χρήσης FAST ACRYLIC της cosmoslac είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε ένα προσιτό και αξιόπιστο σπρέι χρώματος. Αυτή η ακρυλική σειρά σπρέι προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή και πρόσφυση σε όλες τις επιφάνειες, καθιστώντας την ιδανική για DIY ή επαγγελματική χρήση.

Το FAST ACRYLIC μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές επιφάνειες, όπως ξύλο, μέταλλο, ανοξείδωτο ατσάλι, σοβά, κεραμικά, πέτρα και πολλά άλλα. Εξοπλιστείτε με αυτό το σπρέι και δώστε νέα ζωή στα έργα σας.

Ανακαλύψτε την απόλυτη πολυλειτουργικότητα και την αποτελεσματικότητα με το σπρέι γενικής χρήσης FAST ACRYLIC της cosmoslac που προσφέρουμε. Αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών στο σπίτι ή στο εργασιακό περιβάλλον.

Η εφαρμογή του σπρέι γενικής χρήσης FAST ACRYLIC είναι εξαιρετικά εύκολη και γρήγορη. Απλά ψεκάστε το χρώμα σε μία καθαρή και στεγνή επιφάνεια και αφήστε το να στεγνώσει. Η πλούσια απόδοση του σπρέι εξασφαλίζει ένα ομοιόμορφο και επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Αν ψάχνετε για ένα προϊόν που προσφέρει αξιοπιστία, ποιότητα και προσιτή τιμή, τότε το σπρέι γενικής χρήσης FAST ACRYLIC είναι αυτό που χρειάζεστε. Μην χάνετε χρόνο, απογειώστε τις δημιουργίες σας με αυτό το εξαιρετικό σπρέι χρώματος.

Αναβαθμίστε την εργαλειοθήκη ή τον εξοπλισμό σας με αυτό το πολυχρηστικό σπρέι και απολαύστε ευελιξία και απόδοση σε κάθε εργασία.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Σειρές Χρωμάτων

RAL 1015 LIGHT IVORY, RAL 1018 ZINC YELLOW, RAL 2003 PASTEL ORANGE, RAL 2003 SIGNAL ORANGE, RAL 3000 FLAME RED, RAL 3002 CARMINE RED, RAL 3003 RUBY RED, RAL 3004 PURPLE RED, RAL 5010 GENTIAN BLUE, RAL 5012 LIGHT BLUE, RAL 5017 TRAFFIC BLUE, RAL 6001 EMERALD GREEN, RAL 6002 LEAF GREEN, RAL 6005 MOSS GREEN, RAL 7011 IRON GREY, RAL 7042 TRAFFIC GREY A, RAL 8011 NUT BROWN, RAL 8017 CHOCOLATE BROWN, RAL 9005 BLACK, RAL 9010 WHITE

Φινίρισμα

Γυαλιστερό, Ματ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Σπρέι εφέ πέτρας-Stone

    Σπρέι εφέ πέτρας-Stone

    14,30 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ακρυλικό σπρέι με 2 βαλβίδες

    Ακρυλικό σπρέι με 2 βαλβίδες EASY MAX

    5,46 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σπρέι εφέ καθρέφτη Mirror effect – Σπρέι εφέ καθρέφτη SILVER

    7,60 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σπρέι υψηλής γυαλάδας PREMIUM ACRYLIC RAL

    Σπρέι υψηλής γυαλάδας PREMIUM ACRYLIC RAL

    4,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα