Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Ρολλάκια βαφής velour

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

0,60 2,70 

Αποκτήστε επαγγελματικά αποτελέσματα στη βαφή με τα ρολλάκια βαφής velour. Κατάλληλα για ακρυλικά, πλαστικά, βερνικοχρώματα και πολλούς άλλους τύπους χρωμάτων.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για άψογες βαφές με τα ρολλάκια βαφής velour, ιδανικά για τους απαιτητικούς λάτρεις της διακόσμησης και τους επαγγελματίες του κλάδου. Με εξαιρετική αντοχή και ευελιξία, αυτά τα ρολλάκια είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν κορυφαία αποτελέσματα σε κάθε τύπο επιφάνειας.

Τα ρολλάκια βαφής velour είναι τέλεια για υδατοδιαλυτά χρώματα, πολυεστερικά χρώματα και αστάρια. Είτε πρόκειται για ακρυλικά, πλαστικά, βερνικοχρώματα ή οποιοδήποτε άλλο είδος χρώματος, το προϊόν αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη εφαρμογή και επαγγελματικό φινίρισμα. Η κατασκευή τους από υλικά υψηλής ποιότητας εγγυάται μακροχρόνια χρήση χωρίς φθορές, καθιστώντας τα ιδανικά τόσο για ερασιτεχνική όσο και για επαγγελματική χρήση.

Κατάλληλα για εφαρμογή πάνω σε λείες έως μέτριες επιφάνειες, τα ρολλάκια βαφής velour προσφέρουν απαράμιλλη ακρίβεια και ευκολία στη χρήση. Το εργονομικό σχέδιο της λαβής επιτρέπει άνετο κράτημα και ακριβή έλεγχο της κίνησης, μειώνοντας την κόπωση κατά τη διάρκεια της εργασίας. Είτε ανακαινίζετε το σπίτι σας είτε εργάζεστε σε μεγάλα έργα, αυτά τα ρολλάκια θα γίνουν ο απόλυτος σύμμαχός σας.

Δώστε στις επιφάνειές σας την προσοχή που τους αξίζει με τα ρολλάκια βαφής velour και απολαύστε επαγγελματικά αποτελέσματα κάθε φορά. Επιλέξτε την ποιότητα και την αξιοπιστία που μόνο αυτά τα ρολλάκια μπορούν να προσφέρουν και κάντε τη διαφορά στην επόμενη σας δουλειά.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Μέγεθη

Ρολλάκια βαφής velour 6cm, Ρολλάκια βαφής velour 10cm, Ρολλάκια βαφής velour 15cm, Ρολλάκια βαφής velour 6cm με λαβή, Ρολλάκια βαφής velour 10cm με λαβή, Ρολλάκια βαφής velour 15cm με λαβή

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Πινέλο βαφής

    Πινέλο βαφής

    1,20 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Κονταροπίνελο πράσινο

    Κονταροπίνελο πράσινο

    3,80 5,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Συνθετικό πινέλο Silver

    Συνθετικό πινέλο Silver

    2,70 4,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ρολλάκια βαφής αφρώδη

    Ρολλάκια βαφής αφρώδη

    0,40 3,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα