Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

11,50 35,00 

Η καλύτερη ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex για εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες ενισχυµένη µε UV φίλτρα . Υψηλή αντοχή και λευκότητα.

Απόχρωση: Λευκό

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την ανώτερη ποιότητα και οικολογική υπεροχή της ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex, το απόλυτο πολυουρεθανικό ακρυλικό βερνικόχρωμα νερού. Ιδανικό τόσο για εσωτερικές όσο και για εξωτερικές επιφάνειες, προσφέρει λύσεις υψηλής απόδοσης για ξύλο, μέταλλο, σοβά, γυαλί, PVC, αλουμίνιο και γαλβανισμένες επιφάνειες. Με εξαιρετική λευκότητα και μεγάλη καλυπτικότητα, η ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Η ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex δεν είναι απλώς ένα χρώμα, είναι μια επένδυση στην ποιότητα και την αντοχή, ενισχυµένη µε UV φίλτρα για τη µέγιστη αντοχή στην εξωτερική χρήση .Η μοναδική του σύνθεση εγγυάται εξαιρετική πρόσφυση και ανθεκτικότητα στο συχνό πλύσιμο, διατηρώντας τις επιφάνειές σας άψογες για μεγαλύτερο διάστημα. Η ευκολία εφαρμογής του σε ποικιλία υλικών το καθιστά ιδανική επιλογή για κάθε έργο ανακαίνισης ή διακόσμησης.

Αυτό το προϊόν ενσωματώνει την πράσινη φιλοσοφία της Vitex, προσφέροντας μια οικολογική λύση που σέβεται το περιβάλλον χωρίς να θυσιάζει την απόδοση. Η ειδική του φόρμουλα μειώνει τις εκπομπές πτητικών οργανικών ενώσεων (VOC), καθιστώντας το φιλικό προς τους χρήστες και τον πλανήτη μας.

Επιλέξτε τη ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex για τη βέλτιστη κάλυψη, τη μακροχρόνια αντοχή και τη φιλικότητα προς το περιβάλλον. Αναβαθμίστε την ποιότητα των επιφανειών σας με ένα προϊόν που συνδυάζει αισθητική τελειότητα και τεχνολογική υπεροχή. Δώστε ζωή στα έργα σας με την αξιοπιστία της Vitex.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ:

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς λάδια ή σκουριές και να έχουν λειανθεί. Οι ξύλινες επιφάνειες, μετά την κατάλληλη προεργασία (πέρασμα με συντηρητικό ξύλου Diaxyl Νερού, στοκάρισμα, σπατουλάρισμα με Acrilic Putty και λείανση), ασταρώνονται με Velatura Eco. Στη συνέχεια, τρίβεται η επιφάνεια με κατάλληλο γυαλόχαρτο και απομακρύνεται η σκόνη. Καινούργιες επιφάνειες από σοβά, μπετόν, γυψοσανίδες, κ.λπ., καθώς και σπατουλαρισμένες επιφάνειες ασταρώνονται με Acrylan Unco Eco. Επιφάνειες λερωμένες από νικοτίνη, κάπνα, μαρκαδόρους, καφέδες και άλλα είδη λεκέδων ασταρώνονται με Blanco Eco. Οι μεταλλικές επιφάνειες ασταρώνονται με αντισκωριακό αστάρι (Anti-Rust Primer, Μίνιο Νέου Τύπου ή Αστάρι Μετάλλων).Οι μεταλλικές γυαλιστερές επιφάνειες (γαλβανισμένες, αλουμινίου, κ.λ.π.) ασταρώνονται με Velatura Eco.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5-10% με νερό ή πιστόλι airless με αραίωση 10-15% με νερό. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%. Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 1-2 ώρες και επαναβάφεται μετά από 6-8 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Μετά την εφαρμογή του χρώματος, σφραγίστε καλά το δοχείο και αποθηκεύστε το σε θερμοκρασίες μεταξύ 5oC και 38oC για μελλοντική χρήση. Επιφάνειες βαμμένες με Aquavit PU Eco πλένονται χρησιμοποιώντας μαλακό σφουγγάρι με νερό και σε περίπτωση επίμονων λεκέδων με απαλό, άχρωμο απορρυπαντικό, μετά την πάροδο τουλάχιστον τριών εβδομάδων από τη βαφή τους. Τα εργαλεία καθαρίζονται αμέσως μετά τη χρήση με νερό και αν χρειάζεται με σαπούνι ή απορρυπαντικό.

Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη, εμπιστευτείτε τη ριπολίνη νερού Aquavit Eco Vitex για αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Φινίρισμα

Aquavit Eco Vitex Γυαλιστερό 750ml, Aquavit Eco Vitex Σατινέ 750ml, Aquavit Eco Vitex Ματ 750ml, Aquavit Eco Vitex Γυαλιστερό 2,5L, Aquavit Eco Vitex Σατινέ 2,5L, Aquavit Eco Vitex Ματ 2,5L

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Ξυλόστοκος νερού

    Ξυλόστοκος νερού

    1,93 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Οικολογικό αστάρι νερού Velatura Eco Vitex

    Οικολογικό αστάρι νερού Velatura Eco Vitex

    9,80 32,20 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Πινέλο βαφής

    Πινέλο βαφής

    1,20 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Γυαλόχαρτο ΦΡΙ-ΚΑΤ

    Γυαλόχαρτο ΦΡΙ-ΚΑΤ

    0,45 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα