Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Ριπολίνη διαλύτου Platinum Vitex

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

10,49 33,25 

Ανακαλύψτε τη καλύτερο ριπολίνη διαλύτου Platinum Vitex για αντοχή και ελαστικότητα σε ξύλινες επιφάνειες.

Απόχρωση: Λευκό

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση στη βαφή με τη ριπολίνη διαλύτου Platinum Vitex, ένα προϊόν που συνδυάζει την πολυουρεθάνη για τη βέλτιστη σχέση σκληρότητας και ελαστικότητας. Σχεδιασμένο για να ικανοποιεί τις υψηλότερες απαιτήσεις, η Ριπολίνη διαλύτου Platinum Vitex προσφέρει εξαιρετική αντοχή στο κιτρίνισμα και στο πλύσιμο, καθιστώντας το ιδανικό τόσο για εσωτερική όσο και για εξωτερική χρήση.

Είναι η τέλεια επιλογή για ξύλινες επιφάνειες όπως παράθυρα, πόρτες και ντουλάπες, παρέχοντας ένα ανθεκτικό και όμορφο φινίρισμα. Η μοναδική του σύνθεση με πολυουρεθάνη εγγυάται μακροχρόνια προστασία και διατήρηση της αρχικής του λάμψης, ανεξαρτήτως των συνθηκών.

Με το Platinum Vitex, απολαμβάνετε:

  • Μεγάλη αντοχή στο κιτρίνισμα: Διατηρήστε τα χρώματα ζωντανά και έντονα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
  • Εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο: Ιδανικό για επιφάνειες που χρειάζονται συχνή καθαριότητα χωρίς να φθείρονται.
  • Ευκολία εφαρμογής: Η υφή του διευκολύνει τη διαδικασία βαφής, προσφέροντας επαγγελματικό αποτέλεσμα κάθε φορά.

Αναβαθμίστε τον χώρο σας με μια βαφή που συνδυάζει την αισθητική με την πρακτικότητα. Η Ριπολίνη διαλύτου Platinum Vitex δεν είναι απλά μια επιλογή βαφής, αλλά μια επένδυση στην ποιότητα και την ανθεκτικότητα.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ:
Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές και στεγνές, χωρίς λάδια ή σκουριές και να έχουν λειανθεί. Οι ξύλινες επιφάνειες, μετά την κατάλληλη προεργασία (πέρασμα με συντηρητικό ξύλου Diaxyl Extra, στοκάρισμα, σπατουλάρισμα με Acrylic Putty και λείανση), ασταρώνονται με Velatura. Στη συνέχεια, τρίβεται η επιφάνεια με κατάλληλο γυαλόχαρτο και απομακρύνεται η σκόνη. Οι μεταλλικές επιφάνειες ασταρώνονται με αντισκωριακό αστάρι (Anti-Rust Primer, Μίνιο ή Metal Primer). Οι μεταλλικές γυαλιστερές επιφάνειες (γαλβανισμένες, αλουμινίου, κ.λ.π.) ασταρώνονται με Αστάρι Γυαλιστερών Επιφανειών ή Wash Primer.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 2% με Διαλυτικό ή πιστόλι airless με αραίωση 2% με Διαλυτικό Πιστολιού. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%. Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 3-4 ώρες και επαναβάφεται μετά από 20-24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Επιφάνειες βαμμένες με Platinum πλένονται μετά την πάροδο 30 ημερών από τη βαφή τους. Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό Πιστολιού.

Επιλέξτε Ριπολίνη διαλύτου Platinum Vitex για ένα άψογο και μακράς διάρκειας αποτέλεσμα που θα εντυπωσιάσει. Δώστε στις ξύλινες επιφάνειές σας τη φροντίδα που τους αξίζει με ένα προϊόν που ξεχωρίζει στην κατηγορία του.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Φινίρισμα

Platinum Vitex Γυαλιστερό 750ml, Platinum Vitex Σατινέ 750ml, Platinum Vitex Ματ 750ml, Platinum Vitex Γυαλιστερό 2,5L, Platinum Vitex Σατινέ 2,5L, Platinum Vitex Ματ 2,5L

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Σιδηρόστοκος

    Σιδηρόστοκος

    3,60 8,10 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σμυριδόπανο

    Σμυριδόπανο

    0,60 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Πινέλο βαφής

    Πινέλο βαφής

    1,20 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Velatura Vitex

    Βελατούρα διαλύτου Velatura Vitex

    6,92 22,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα