Οριζόντιο αλφάδι αλουμινίου Stanley Fatmax 60cm

Κωδικός προϊόντος: 0-43-624 Κατηγορίες: , , Ετικέτα:

35,00 

Oριζόντιο αλφάδι αλουμινίου Stanley Fatmax 60cm, με υψηλή ακρίβεια, ανθεκτικότητα και εύκολα καθαριζόμενα ακρυλικά μάτια.

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το οριζόντιο αλφάδι αλουμινίου της Stanley Fatmax είναι η απόλυτη λύση για όλες τις ανάγκες σας σε ισοπέδωση. Αυτό το υψηλής ποιότητας αλουμινένιο αλφάδι συνδυάζει την ακρίβεια, την ανθεκτικότητα και την ευκολία για να προσφέρει ασυναγώνιστες επιδόσεις σε οποιοδήποτε περιβάλλον εργασίας.

Κατασκευασμένο με τετράγωνη διατομή, διαθέτει 20% μεγαλύτερη αντοχή από τους ανταγωνιστές του. Το πλαίσιο με επίστρωση πούδρας όχι μόνο προσθέτει στη στιβαρότητά του, αλλά εξασφαλίζει επίσης μακροχρόνια προστασία από τη φθορά. Οι διπλά ορθοστατικές βάσεις παρέχουν μια ακλόνητη βάση, εξασφαλίζοντας υψηλή ακρίβεια 0,5 mm/m για όλες τις εργασίες ισοπέδωσης.

Το Stanley Fatmax διαθέτει σταθερούς ακρυλικούς οφθαλμούς υψηλής αντοχής, οι οποίοι καθαρίζονται εύκολα και προσφέρουν καθαρές, ευκρινείς ενδείξεις. Ο κεντρικός οφθαλμός είναι ήπιος και σχεδιασμένος ώστε να ανταποκρίνεται στις ειδικές απαιτήσεις σας για ισοπέδωση. Με πλευρικά προστατευτικά από καουτσούκ, αυτό το αλουμινένιο αλφάδι προστατεύεται περαιτέρω από τυχαίες πτώσεις ή χτυπήματα, εξασφαλίζοντας σταθερή απόδοση.

Οι εργονομικά σχεδιασμένες λαβές από δύο υλικά προσφέρουν ανώτερη πρόσφυση και άνεση κατά τη χρήση. Η λαβή είναι ασφαλώς βιδωμένη στο πλαίσιο, παρέχοντας πρόσθετη σταθερότητα και στήριξη. Απολαύστε απαράμιλλη ευκολία και ακρίβεια με το οριζόντιο αλφάδι αλουμινίου Stanley Fatmax - μια απαραίτητη προσθήκη στην εργαλειοθήκη σας.

Συνοψίζοντας, το οριζόντιο αλφάδι Stanley Fatmax είναι ο τέλειος συνδυασμός ακρίβειας, ανθεκτικότητας και φιλικού προς το χρήστη σχεδιασμού. Ιδανικό τόσο για επαγγελματίες όσο και για λάτρεις του DIY,  θα γίνει γρήγορα το εργαλείο σας για όλες τις εργασίες ισοπέδωσης.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,6 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Οριζόντιο αλφάδι αλουμινίου Stanley Fatmax 60cm”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • ψαλίδι λαμαρίνας

    Ψαλίδι λαμαρίνας Stanley Fat Max

    19,00 19,60 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μετροταινία

    Μετροταινία Stanley

    4,57 8,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • φαλτσέτα

    Φαλτσέτα Stanley μαχαίρι πολλαπλών χρήσεων

    2,31 14,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • αλφάδι

    Αλφάδι Stanley

    15,00 16,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα