Κάδος πλυσίματος 19L BIHUI

Κωδικός προϊόντος: TWS19 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

60,00 

Κάδος πλυσίματος 19L της Bihui για να  διατηρήστε τις επιφάνειές σας καθαρές και λαμπερές. Κατασκευασμένος από ελαφρύ και ανθεκτικό πολυπροπυλένιο, αυτός ο κουβάς είναι ιδανικός για τον καθαρισμό μετά την τοποθέτηση κεραμικών πλακιδίων.

2 σε απόθεμα

2 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Βιώστε την απόλυτη καθαριότητα και ευκολία στην αρμολόγηση πλακιδίων με τον κάδο πλυσίματος 19L BIHUI. Αυτό το επαγγελματικό σύστημα καθαρισμού αντιπροσωπεύει την εξέλιξη της υψηλής απόδοσης και διάρκειας, προσφέροντας μια λύση που είναι απαραίτητη για κάθε επαγγελματία που εργάζεται με κεραμικά πλακίδια.

Ο κάδος πλυσίματος BIHUI, με χωρητικότητα 19 λίτρων, είναι ιδιαιτέρως κατάλληλος για τον καθαρισμό οποιουδήποτε τύπου επιφάνειας. Σχεδιάσθηκε με μέγιστη προσοχή στη λεπτομέρεια, γι' αυτό συνιστάται ιδιαιτέρως για την προσεκτική και ολοκληρωμένη φροντίδα των επιφανειών με νέος τοποθετημένων κεραμικών πλακιδίων.

Ο κάδος Bihui είναι κατασκευασμένος από εγχυμένο πολυπροπυλένιο ένα ελαφρύ και ανθεκτικό υλικό, εξοπλισμένος με τρεις σπειροειδείς κυλίνδρους συμπίεσης που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας συμπίεση, αφήνοντας τα σφουγγάρια βέλτιστα ενυδατωμένα. Οι υποδοχές κυλίνδρων είναι ενισχυμένες και κατασκευασμένες από πολυακετάλη, ένα ανθεκτικό υλικό που αντέχει σε υψηλές πιέσεις περιστροφής. Περιλαμβάνει σφουγγάρι με λαβή και λαστιχένια σπάτουλα με λαβή.

Αφήστε το κάδο πλυσίματος BIHUI να μετατρέψει την εργασία σας σε μία απλή και εύκολη διαδικασία, ενώ απογειώνει τις ανάγκες του επαγγελματία στο πλύσιμο και την αρμολόγηση πλακιδίων. Δώστε στον εαυτό σας τη δύναμη μιας αξιόπιστης και αποδοτικής λύσης, επιλέξτε κάδο πλυσίματος 19L BIHUI για αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 5 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Βεντούζα κενού αέρα για πλακίδια

    Βεντούζα κενού αέρα για πλακίδια-BIHUI

    84,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Επαγγελματική σπάτουλα κόλλας BIHUI

    Επαγγελματική σπάτουλα κόλλας BIHUI

    10,50 11,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μυστρί

    Μυστρί με μαλακή λαβή BIHUI

    3,50 5,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ξύστρα αρμών

    Ξύστρα αρμών BIHUI

    6,60 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα