Ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας

Κωδικός προϊόντος: 234373 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

25,00 

Καθαρίστε το σπίτι, το αυτοκίνητο και τον κήπο σας χωρίς κόπο με τον ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας. Αλλάξτε εύκολα μεταξύ σκούπας και φυσήγματος για ευέλικτες επιλογές καθαρισμού.

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας είναι ένα εργαλείο καθαρισμού που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι, το αυτοκίνητο και τον κήπο σας καθαρά και φρέσκα. Με ρυθμιζόμενη ταχύτητα και δύναμη φυσήματος, αυτό το ηλεκτρικό σκουπάκι είναι εύκολο να χρησιμοποιηθεί και σας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσετε ακόμη και τις πιο απαιτητικές εργασίες καθαρισμού.

Με μία μεγάλη λαβή με σκανδάλη που κλειδώνει, αυτό το ηλεκτρικό σκουπάκι είναι ασφαλές, βολικό και εύκολο στη χρήση για όλους. Αναπνεύστε ελεύθερα χωρίς να ανησυχείτε για τη σκόνη και τα μικροσωματίδια, καθώς αυτό το ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας έχει τη δυνατότητα να τα καθαρίζει αποτελεσματικά.

 Αυτός ο φυσητήρας είναι ο ιδανικός σύντροφος για τον κήπο σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με μεγάλη δύναμη και εύκολο στη χρήση, αυτός ο φυσητήρας θα κάνει τον καθαρισμό φύλλων και απορριμμάτων μια εύκολη και γρήγορη διαδικασία.

Αυτό το ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας είναι ιδανικό για να καθαρίσετε τη σκόνη από μητρικές πλακέτες, τροφοδοτικά και πολλά άλλα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να καθαρίσετε το σπίτι, το αυτοκίνητο, τον κήπο σας και πολλά άλλα. Με αυτό το ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρα, ο καθαρισμός γίνεται πιο εύκολος και αποτελεσματικός.

Το πακέτο περιλαμβάνει: 1 ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας 220v, 1 σωλήνα φυσήματος και 1 σακούλα σκόνης. Μην αφήνετε τη σκόνη να επικρατεί - αγοράστε τώρα αυτό το εξαιρετικό ηλεκτρικό σκουπάκι φυσητήρας και απολαύστε ένα καθαρό περιβάλλον παντού!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,300 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας

    Ψαλίδι κλαδέματος μπαταρίας

    85,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Λάστιχο σπιράλ

    Λάστιχο σπιράλ 20m

    19,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Δίσκος χλοοκοπτικού

    Δίσκος χλοοκοπτικού

    11,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ψεκαστήρας πλάτης μπαταρίας λιθίου 16L

    Ψεκαστήρας πλάτης μπαταρίας λιθίου 16L

    69,84 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα