Ηλεκτρικό μπλέντερ πολυκόφτης

Κωδικός προϊόντος: 400471 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

32,00 

Φτιάξτε υγιεινά ροφήματα, smoothies και πολλά άλλα με το πανίσχυρο ηλεκτρικό μπλέντερ πολυκόφτης. Θρυμματίστε πάγο, καφέ, ξηρούς καρπούς και μπαχαρικά με ευκολία. Αποκτήστε το δικό σας σήμερα!

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το ηλεκτρικό μπλέντερ πολυκόφτης είναι ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει με την απόδοσή του και τις πολλές δυνατότητες που προσφέρει. Με μία χωρητικότητα 1,5 λίτρου, αυτή η κανάτα μπορεί να φτιάξει περίπου 4 έως 5 ποτήρια ροφήματος, κάνοντάς την ιδανική για μεγάλες οικογένειες ή συγκεντρώσεις.

Το μπλέντερ διαθέτει έξυπνη σχεδίαση και είναι εξοπλισμένο με 6 λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι, επιτρέποντας τη γρήγορη και αποδοτική ανάμιξη και κοπή των συστατικών. Με τη δυνατότητα λειτουργίας στις 21000 στροφές ανά λεπτό, αυτό το μπλέντερ θα δημιουργήσει ομοιόμορφες και λείες υφές για τα ροφήματα σας.

Αλλά αυτό το μπλέντερ δεν είναι απλά για ροφήματα! Διαθέτει επίσης λειτουργία θρυμματισμού πάγου και καφέ, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για πολλές χρήσεις. Από υγιεινά σέικ και smoothies, αθλητικά ροφήματα πρωτεΐνης, πουρέ παιδικών τροφών, χυμούς φρούτων και λαχανικών, μέχρι τρίψιμο καφέ, ξηρών καρπών, μπαχαρικών και κόκκων, αυτό το μπλέντερ είναι έτοιμο να σας βοηθήσει σε κάθε φαντασία γεύματος που έχετε.

Μην αφήσετε το μέγεθος του προϊόντος να σας εξαπατήσει. Αυτό το μπλέντερ είναι σχεδιασμένο με γνώμονα την πρακτικότητα και την ευκολία χρήσης. Και για να μη λείπει τίποτα, προσφέρει επίσης λειτουργία αυτοκαθαρισμού για να μην χάνετε χρόνο και να απολυμάνετε εύκολα τις λεπίδες.

Συνδυάζοντας απόδοση, πρακτικότητα και ευκολία χρήσης, το ηλεκτρικό μπλέντερ πολυκόφτης είναι μια απόλυτη αναγκαιότητα για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις δημιουργίες σας!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 3,100 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Δίφυλλη Ντουλάπα

    Πλαστική δίφυλλη ντουλάπα με χώρισμα ‘Αρια

    97,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μονωτική Ταινία μπάνιου-κουζίνας 3,8cm x 3,2m.

    Μονωτική Ταινία μπάνιου-κουζίνας 3,8cm x 3,2m.

    7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Τάπα σιφονιού

    Τάπα σιφονιού Vacal – Φ 120, ΛΑΣΤΙΧΟ

    4,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Απλώστρα

    Απλώστρα κάγκελου τετράγωνη βιδωτή βαρέως τύπου

    17,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα