Δισκάκια κοπής πολυεργαλείου

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

5,50 6,00 

Επιτυγχάνετε ακριβείς και καθαρές κοπές σε αλουμίνιο, ξύλο, ορείχαλκο και πολλά άλλα. Ευέλικτα δισκάκια κοπής πολυεργαλείου με άξονα 3,2 mm. Ιδανικά για χόμπι, χειροτεχνίες και μικρές επισκευές.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Τα δισκάκια κοπής πολυεργαλείου είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε για να κάνετε τη δουλειά σας με ακρίβεια και ευκολία. Αυτά τα δισκάκια είναι σχεδιασμένα για πολυεργαλεία τύπου DREMEL, προσφέροντάς σας την ιδανική λύση για κοπή αλουμίνιου, ξύλου, ορείχαλκου, fiberglass, χαλκού, πλαστικού, υαλοβάμβακα, λεπτού φύλλου μετάλλων και πολλών άλλων υλικών.

Ο άξονας 3.2mm ταιριάζει σχεδόν σε όλα τα πολυεργαλεία, κάνοντάς τα ιδανικά για χόμπι, μοντελισμό, μικροεπισκευές, χειροτεχνία, κατασκευή κοσμημάτων και πολλές άλλες εφαρμογές. Αυτά τα δισκάκια κοπής πολυεργαλείου είναι απαραίτητα για κάθε επαγγελματία ή ερασιτέχνη που αναζητά αξιόπιστη και αποτελεσματική λύση για την εργασία του.

Προσθέστε αυτά τα Δισκάκια κοπής πολυεργαλείου στη συλλογή σας και δώστε νέα δυναμική στη δουλειά σας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίζει - με αυτά τα δισκάκια θα κόβετε ακριβώς ό,τι χρειάζεστε με ευκολία και ακρίβεια.

Επιλέξτε την ποιότητα και την αξιοπιστία των δίσκων κοπής πολυεργαλείου για να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα σε κάθε εργασία σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Σετ

Δισκάκια κοπής σετ 6 τεμαχίων, Δισκάκια κοπής σετ 8 τεμαχίων

agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα