Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Βερνίκι πατωμάτων Extreme Traffic V33

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

19,90 

Ανθεκτικό άχρωμο βερνίκι πατωμάτων για υψηλή καταπόνηση. Ιδανικό για διαδρόμους, εισόδους, καθιστικά και παιδικά δωμάτια.

Αραίωση: Νερό       Συσκευασία: 750ml

Απόδοση: 9-11 m²/L    Φινίρισμα: Γυαλιστερό / Σατινέ / Ματ

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την υπεροχή του άχρωμου  βερνίκι πατωμάτων Extreme Traffic V33, το ιδανικό βερνίκι δαπέδου νερού για πατώματα παρκέ. Με μια πρωτοποριακή σύνθεση από πολυκαρβονικές ρητίνες, αυτό το βερνίκι πατωμάτων δημιουργεί ένα διάφανο αλλά υπερανθεκτικό φιλμ που προσφέρει εξαιρετική αντοχή και ελαστικότητα.

Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Υπερανθεκτικότητα: Η σκληρή επιφάνεια του βερνικιού προστατεύει το πάτωμα από γρατσουνιές, φθορές και καθημερινή καταπόνηση, διατηρώντας την αισθητική του χώρου σας άψογη.
  • Ελαστικότητα: Το βερνίκι πατωμάτων Extreme Traffic V33 συνδυάζει τη σκληρότητα με την απαραίτητη ελαστικότητα, καθιστώντας το ανθεκτικό σε χτυπήματα και αποτρέποντας τις ρωγμές.
  • Ιδανικό για χώρους υψηλής καταπόνησης: Είτε πρόκειται για εισόδους, διαδρόμους, καθιστικά ή παιδικά δωμάτια, αυτό το βερνίκι είναι σχεδιασμένο να αντέχει τις πιο απαιτητικές συνθήκες.

Η σύνθεση του βερνικιού από πολυκαρβονικές ρητίνες εξασφαλίζει μακροχρόνια προστασία χωρίς να αλλοιώνει την φυσική ομορφιά του ξύλου. Επιπλέον, η υδατική του βάση σημαίνει ότι είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ασφαλές για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Με το βερνίκι πατωμάτων Extreme Traffic V33, απολαμβάνετε κορυφαία προστασία και αισθητική στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο. Μην αφήνετε τη φθορά να αλλοιώσει τα πατώματά σας επενδύστε στην καλύτερη λύση για μακροχρόνια αντοχή και ομορφιά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Το ξύλινο δάπεδο πρέπει να είναι καθαρό, στεγνό, ελεύθερο από λιπαρές ουσίες και σκόνη.
• ΝΕΑ ΞΥΛΕΙΑ: τρίψτε με λειαντικό μηχάνημα (120 grit ) και απομακρύνετε τη σκόνη σχολαστικά.
• ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ ΒΕΡΝΙΚΙ ή ΛΑΔΙ: αφαιρέστε το κερί και στη συνέχεια τρίψτε με μηχάνημα σε 3 περάσματα (ξεκινώντας με 50 grit, μετά 80 και τέλος 120) μέχρι να φτάσετε σε γυμνό ξύλο. Απομακρύνετε τη σκόνη σχολαστικά.
• ΔΑΠΕΔΟ ΜΕ ΚΕΡΙ: αφαιρέστε το κερί και στη συνέχεια τρίψτε με λειαντικό μηχάνημα σε 3 περάσματα (ξεκινώντας με 50 grit, μετά 80 και τέλος 120) μέχρι να φτάσετε σε γυμνό ξύλο. Απομακρύνετε τη σκόνη σχολαστικά.
• ΓΥΜΝΟ ΡΗΤΙΝΟΥΧΟ ΞΥΛΟ (teak, doussié, bangkirai, κλπ.): απαραίτητη η εφαρμογή κατάλληλου ασταριού https://sofras.gr/%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%ad-clear-undercoat-v33/ και η απολίπανση του ξύλου.
ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
Η εφαρμογή του βερνικιού να γίνεται σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ 12 και 25 °C, χωρίς ρεύματα αέρα. Το ξύλο δεν πρέπει να έχει υγρασία.
Εφαρμόστε σε 3 στρώσεις ή σε 2 στρώσεις όταν έχει εφαρμοστεί και αστάρι (άχρωμο ή χρωματισμένο).
• Πριν, αλλά και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής, ανακατέψτε καλά το βερνίκι πατωμάτων με ένα ραβδί ή κατάλληλο εργαλείο, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου είναι σωστά ανακατεμένα στο προϊόν. Εφαρμόστε με εύκαμπτο πινέλο ή ρολό 12 mm κατάλληλο για ακρυλικά βερνίκια / βερνικοχρώματα. Απλώστε πλούσια το προϊόν,
εφαρμόζοντας σταυρωτά και τελειώστε στην κατεύθυνση των ινών του ξύλου. Αφήστε να στεγνώσει για 2 ώρες.
• Γυαλοχαρτίζετε ελαφρά (180 grit), απομακρύνετε προσεκτικά τη σκόνη και στη συνέχεια εφαρμόστε μια 2η στρώση βερνικιού με τον ίδιο τρόπο. Αφήστε να στεγνώσει για 2 ώρες.
• Εάν απαιτείται και 3η στρώση για να φτάσετε στη σωστή απόδοση / κατανάλωση βερνικιού ανά τετραγωνικό, εφαρμόστε με τον ίδιο τρόπο αλλά χωρίς να γυαλοχαρτίσετε μεταξύ 2ης και 3ης στρώσης.
• Αφήστε να στεγνώσει για 24 ώρες. Χρησιμοποιήστε το δάπεδο με προσοχή τις πρώτες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της εφαρμογής, αποφεύγοντας το έντονο τρίψιμο. Η μέγιστη σκληρότητα & αντοχή του βερνικιού επιτυγχάνεται μετά από 1 εβδομάδα τουλάχιστον.
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

• Υπολογίστε την κατάλληλη ποσότητα βερνικιού ανάλογα με τα τετραγωνικά του δαπέδου, ώστε να αποφύγετε την εφαρμογή σε πολύ μεγάλο ή πολύ μικρό τελικό πάχος και να
πετύχετε το καλύτερο αποτέλεσμα.
• Στις γωνίες και τις ακμές του δαπέδου εφαρμόστε με προσοχή και μικρές ποσότητες, ώστε να αποφύγετε την τοπική συσσώρευση παραπανίσιου βερνικιού.
• Μέσα στο δοχείο, το βερνίκι μπορεί να είναι γαλακτώδες. Γίνεται όμως διάφανο όταν εφαρμοστεί και στεγνώσει.

ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ:

  • Ανθεκτικό στα χτυπήματα, στα γδαρσίματα, στους λεκέδες
  • Υψηλής ποιότητας φινίρισμα: υφή που καλύπτει τις ατέλειες και τονίζει την ομορφιά του ξύλου
  • Συμβατό με συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης
  • Εσωτερικής Χρήσης

Επιλέξτε τώρα το Βερνίκι πατωμάτων Extreme Traffic V33 και χαρίστε στα πατώματά σας την προστασία που τους αξίζει!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Φινίρισμα

Άχρωμο βερνίκι πατωμάτων Γυαλιστερό, Άχρωμο βερνίκι πατωμάτων Σατινέ, Άχρωμο βερνίκι πατωμάτων Ματ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Βερνίκι μετάλλου V33

    Βερνίκι μετάλλου V33

    17,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βερνίκι Δαπέδου Νερού για Πατώματα Παρκέ & Laminate

    Βερνίκι νερού για παρκέ και laminate V33

    17,63 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μαρκαδόρος επιδιόρθωσης 3 Part

    Μαρκαδόρος επιδιόρθωσης 3 Part

    11,13 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Αστάρι για παρκέ Clear Undercoat V33

    Αστάρι για παρκέ Clear Undercoat V33

    16,56 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα