Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Βερνίκι εμποτισμού ξύλου νεφτιού DIAXYL PLUS Vitex

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

10,10 10,40 

Βερνίκι εμποτισμού ξύλου νεφτιού DIAXYL PLUS Vitex. Προστατέψτε το ξύλο σας με το καλύτερο βερνίκι. Ενισχυμένο με πολυουρεθάνη και φίλτρα UV για μέγιστη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία. Εμποτίζει και προστατεύει το ξύλο από τις καθημερινές φθορές.

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: Διατίθεται σε Φυσικό φινίρισμα.

Συσκευασία:750ml

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη προστασία για τα ξύλινα επιφάνειά σας με το βερνίκι εμποτισμού ξύλου νεφτιού  DIAXYL PLUS Vitex. Σχεδιασμένο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, αυτό το προηγμένο βερνίκι είναι ενισχυμένο με πολυουρεθάνη, προσφέροντας εξαιρετική αντοχή και ανθεκτικότητα στο χρόνο.

Το DIAXYL PLUS Vitex διαθέτει ειδικά φίλτρα UV που εξασφαλίζουν μέγιστη αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία, προστατεύοντας το ξύλο από τη φθορά που προκαλεί ο ήλιος. Η μοναδική του σύνθεση επιτρέπει στο προϊόν να εμποτίζει βαθιά το ξύλο, σχηματίζοντας έναν λεπτό υμένα στην επιφάνεια που ταυτόχρονα επιτρέπει στο ξύλο να διαπνέει. Αυτό σημαίνει ότι το ξύλο παραμένει φυσικό και ζωντανό, χωρίς να εγκλωβίζεται υγρασία.

 Ιδανικό για κάθε είδους ξύλινες κατασκευές, από έπιπλα μέχρι ξύλινες επενδύσεις και δομικά στοιχεία, το DIAXYL PLUS Vitex προσφέρει την τέλεια λύση για όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία.

Κάντε την καλύτερη επιλογή για την προστασία του ξύλου σας με το Βερνίκι εμποτισμού ξύλου νεφτιού DIAXYL PLUS Vitex. Διατηρήστε την εμφάνιση και τη δομική ακεραιότητα των ξύλων σας για πολλά χρόνια χάρη στις προηγμένες ιδιότητές του.

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ:

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, χωρίς ρετσίνι, λάδι ή παλιά βερνίκια.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις με πινέλο, ρολό ή πιστόλι χωρίς αραίωση. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80% ή όταν η υγρασία του ξύλου ξεπερνά το 18%.

Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 2-3 ώρες και επαναβάφεται μετά από 24 ώρες. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία). Η τελική απόχρωση εξαρτάται από το φυσικό χρώμα και την απορροφητικότητα του ξύλου, καθώς και από τον αριθμό στρώσεων του Diaxyl Plus.

Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με Διαλυτικό και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με Διαλυτικό.

Βιώστε την διαφορά που κάνει η κορυφαία τεχνολογία στην προστασία του ξύλου με τον επαγγελματικό τόνο και την αξιοπιστία του Vitex!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Α;πόχρωση

DIAXYL PLUS Άχρωμο, DIAXYL PLUS Πεύκο, DIAXYL PLUS Καρυδιά ανοιχτή, DIAXYL PLUS Τικ, DIAXYL PLUS Μαόνι, DIAXYL PLUS Όρεγκον, DIAXYL PLUS Καστανιά, DIAXYL PLUS Δρυς, DIAXYL PLUS Έβενος, DIAXYL PLUS Καρυδιά σκούρα, DIAXYL PLUS Βέγκε, DIAXYL PLUS Κερασιά

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Γυαλόχαρτο ΦΡΙ-ΚΑΤ

    Γυαλόχαρτο ΦΡΙ-ΚΑΤ – Γυαλόχαρτο ΦΡΙ-ΚΑΤ grit 120

    0,45 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βερνίκι ξύλου νεφτιού Lussolac Vitex

    Βερνίκι ξύλου νεφτιού Lussolac Vitex

    3,50 9,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ξυλόστοκος νερού

    Ξυλόστοκος νερού

    1,93 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σπρέι εντομοκτόνο για ξύλα V33

    Σπρέι εντομοκτόνο για ξύλα V33

    13,71 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα