Βερνίκι για χρώμα πλακιδίων Tile varnish Cosmochrome 0,75L

Κωδικός προϊόντος: 20048 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

13,00 

Το βερνίκι για χρώμα πλακιδίων της COSMOCHROME παρέχει ένα αδιάβροχο, πλενόμενο φινίρισμα για να αναδείξει και να προστατεύσει τα πλακάκια σας.

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το βερνίκι για χρώμα πλακιδίων Tile Varnish της Cosmochrome είναι το απόλυτο βερνίκι που προσθέτει μια πινελιά πολυτέλειας και προστασίας στα όμορφα βαμμένα πλακάκια σας. Αυτό το άχρωμο, γυαλιστερό βερνίκι έχει σχεδιαστεί ειδικά για να ενισχύει και να διατηρεί τα ζωντανά χρώματα των πλακιδίων σας, ενώ παράλληλα παρέχει ένα κομψό, διακοσμητικό και προστατευτικό φινίρισμα.

Η καινοτόμος φόρμουλα του βερνικιού νερού, το βερνίκι πλακιδίων Cosmochrome, εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία από την υγρασία και τις γρατζουνιές, καθιστώντας το την ιδανική λύση για χώρους με υψηλή κυκλοφορία, όπως κουζίνες και μπάνια.

Με τις ιδιότητες του βερνικιού που πλένεται, η διατήρηση της καθαριότητας και της εμφάνισης των πλακιδίων σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη. Πείτε αντίο στους επίμονους λεκέδες και γεια σας σε μια λαμπερή, μακράς διάρκειας επιφάνεια.

Το βερνίκι πλακιδίων Tile Varnish της Cosmochrome δεν εγγυάται μόνο ένα εκπληκτικό γυαλιστερό φινίρισμα, αλλά αναδεικνύει επίσης τον καλύτερο εαυτό του χρώματος των πλακιδίων σας, ενισχύοντας το χρώμα και δίνοντας μια λαμπερή λάμψη στη σατινέ επιφάνεια. Μεταμορφώστε τα πλακάκια σας σε ένα έργο τέχνης που είναι τόσο οπτικά εντυπωσιακό όσο και εξαιρετικά ανθεκτικό.

Για να επιτύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, απλά εφαρμόστε το βερνίκι πλακιδίων  στο χρώμα πλακιδίων σας και αφήστε το να κάνει τα μαγικά του. Ζήστε την εμπειρία του απρόσκοπτου συνδυασμού του στυλ και της λειτουργίας με το βερνίκι μας για το χρώμα πλακιδίων και ανεβάστε το χώρο σας σε νέα ύψη εκλέπτυνσης.

Συνοψίζοντας, το βερνίκι πλακιδίων Tile Varnish Cosmochrome προσφέρει έναν απαράμιλλο συνδυασμό στυλ, προστασίας και πρακτικότητας. Οι ιδιότητες του βερνικιού νερού και του βερνικιού που πλένεται το καθιστούν την ιδανική επιλογή για κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού ή επαγγελματία που θέλει να βελτιώσει και να προστατεύσει το χρώμα πλακιδίων του.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,5 kg

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Βερνίκι για χρώμα πλακιδίων Tile varnish Cosmochrome 0,75L”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Χρώμα πλακιδίων Tile Paint

    Χρώμα πλακιδίων Tile paint Cosmochrome 0,75L

    13,90 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • βερνίκι νερού

    Βερνίκι νερού-Maxi Decor

    2,80 11,82 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Διάφανο βερνίκι ξύλου

    Διάφανο βερνίκι ξύλου Cosmos Lac

    5,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Υγρό βερνίκι γυαλιού Maxi Decor

    Υγρό βερνίκι γυαλιού Maxi Decor 1,55kg

    32,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα