Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Αφρός καθαρισμού υφασμάτων Cosmos lac

Κωδικός προϊόντος: 752 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

4,80 

Ο αφρός καθαρισμού υφασμάτων αφαιρεί βαθιά τις ακαθαρσίες από μοκέτες, χαλιά, επενδυμένα χαλιά πατώματος, εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτου και υφάσματα, αφήνοντας ένα ευχάριστο άρωμα.

Συσκευασία: 400ml

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την υπέρτατη λύση καθαρισμού με τον αφρό καθαρισμού υφασμάτων Cosmos lac. Ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση αλλά και ιδανικό για εργασίες DIY, αυτό το προϊόν προσφέρει ασύγκριτη απόδοση σε όλες τις ανάγκες καθαρισμού σας.

Ο αφρός καθαρισμού υφασμάτων Cosmos lac διαθέτει μοναδική δράση αφρού που εισχωρεί βαθιά στις ίνες των υφασμάτων, εξασφαλίζοντας έναν άψογο καθαρισμό χωρίς κατάλοιπα. Είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός για μοκέτες, χαλιά και εσωτερικούς χώρους αυτοκινήτων, κάνοντάς τον απαραίτητο εργαλείο για οποιονδήποτε επιθυμεί να διατηρήσει τα υφάσματα του σε τέλεια κατάσταση.

Χάρη στη γρήγορη δράση του και την ικανότητά του να στεγνώνει γρήγορα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες καθαρισμού σας σε χρόνο μηδέν. Επιπλέον, ο αφρός καθαρισμού υφασμάτων απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές και αφήνει πίσω του ένα ευχάριστο, φρέσκο άρωμα. Η χρήση του είναι ασφαλής και δεν αφήνει κανένα υπόλειμμα, διασφαλίζοντας ότι τα υφάσματά σας θα παραμείνουν καθαρά και ανανεωμένα.

Επιλέξτε τον αφρό καθαρισμού υφασμάτων Cosmos lac για τις ανάγκες σας σε καθαρισμό υφασμάτων και βιώστε την αποτελεσματικότητα και την ευκολία ενός προϊόντος που κατασκευάζεται με γνώμονα την ποιότητα και την απόδοση. Μην συμβιβάζεστε με λιγότερο, απολαύστε το καλύτερο στην κατηγορία του.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Ανακινείστε καλά πριν την χρήση. Ψεκάστε το προϊόν ομοιόμορφα στο ύφασμα ή την επιφάνεια που πρόκειται να καθαρίσετε. Αφήστε να δράσει για 4-5 λεπτά και τρίψτε µε ένα καθαρό πανί ή βούρτσα την περιοχή που υπέστη επεξεργασία. Επαναλάβετε την διαδικασία για επίμονους λεκέδες. Μη ψεκάζετε υπερβολική ποσότητα προϊόντος. (Μπορεί να διαλύσει ή να αποχρωματίζει πλαστικές λάκες, επιστρώσεις χρωμάτων, βαμμένα υφάσματα).

Αναβαθμίστε την εμπειρία καθαρισμού σας σήμερα με τον αφρό καθαρισμού υφασμάτων Cosmos lac και δείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας χρήση.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,400 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής

    Φλόγιστρο ζαχαροπλαστικής

    12,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βούρτσες καθαρισμού

    Βούρτσες καθαρισμού

    12,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βάση σκούπας

    Βάση σκούπας

    6,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Σακούλες σκούπας

    Σακούλες σκούπας BOSCH-SIEMENS πάνινες 5τεμ.

    7,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα