Αστάρι μετάλλου METAL PRIMER

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

5,30 

Προστατέψτε τις μεταλλικές επιφάνειες από τη σκουριά και βελτιώστε την πρόσφυση με το αστάρι μετάλλου της COSMOSLAC. Υψηλή καλυπτική δύναμη και προστασία από την οξείδωση. Σύνθεση γρήγορου στεγνώματος για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

 

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Το αστάρι μετάλλου METAL PRIMER της COSMOSLAC είναι η ιδανική λύση για την τέλεια προεπεξεργασία μεταλλικών επιφανειών. Αυτό το γρήγορο σε απλή εφαρμογή αστάρι προστατεύει από τη σκουριά και βελτιώνει την πρόσφυση σε μεταλλικές επιφάνειες.

Το METAL PRIMER διαθέτει υψηλή καλυπτικότητα, προσφέροντας άριστη προστασία από την οξείδωση. Επίσης, αυξάνει τη διάρκεια ζωής των μεταλλικών επιφανειών, εξασφαλίζοντας ένα ποιοτικό και ανθεκτικό φινίρισμα.

Το αστάρι METAL PRIMER είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση, επιτρέποντας γρήγορη, ακριβή και ομοιόμορφη εφαρμογή. Η σύνθεσή του παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμη και σε περιβάλλοντα με υψηλή θερμοκρασία και υγρασία.

Το αστάρι μετάλλων σε σπρέι είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε και να ανανεώσετε τα μεταλλικά σας έργα με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Η ειδική του σύνθεση παρέχει αντοχή στη σκουριά και στη διάβρωση, ενώ παράλληλα δημιουργεί μια ισχυρή βάση για τον τελικό σας φινίρισμα. Το σπρέι εφαρμόζεται εύκολα και ομοιόμορφα, εξασφαλίζοντας ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα χωρίς πολύ κόπο.

Επιπλέον, αυτό το αστάρι μετάλλων σε σπρέι είναι γρήγορο στο στέγνωμα, επιτρέποντάς σας να συνεχίσετε το έργο σας με ελάχιστο χρόνο αναμονής. Επιλέξτε αξιόπιστη προστασία και εντυπωσιακά αποτελέσματα με το αστάρι μετάλλων σε σπρέι και δώστε νέα ζωή στα μεταλλικά έργα σας σήμερα!

Μην αφήνετε τη σκουριά να καταστρέψει τις μεταλλικές επιφάνειές σας. Επενδύστε στο αστάρι μετάλλου METAL PRIMER και διασφαλίστε τη μακροζωία και την προστασία που αξίζουν οι επιφάνειές σας. Αυτό το αστάρι θα δώσει μία νέα ζωή στους μεταλλικούς χώρους σας.  Αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει με την απίστευτη απόδοσή του και θα δώσει ζωντάνια σε κάθε μεταλλική επιφάνεια.

Η συσκευασία είναι 400 ml

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Χρώμα

ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΛΕΥΚΟ, ΑΣΤΑΡΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΓΚΡΙ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • αστάρι πλαστικού

    Plastic Primer Cosmos Lac

    5,90 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • αστάρι Gesso

    Αστάρι Gesso -Maxi Decor

    3,50 12,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Αστάρι πολλαπλών επιφανειών Surface Primer

    Αστάρι πολλαπλών επιφανειών Surface Primer

    8,70 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Alu-Zinc

    Zinc Ψυχρό γαλβάνισμα Cosmos Lac

    6,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα