Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection

Κωδικός προϊόντος: 121681 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

51,80 

Το χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection προσφέρει τέλειο σατινέ φινίρισμα και αντοχή στην καθημερινή χρήση. Με την τεχνολογία HYDRO+ παρέχει αδιάβροχη επιφάνεια με ισχυρή πρόσφυση και αντοχή σε οικιακά καθαριστικά.

Συσκευασία: 2×0,5L
(συμπεριλαμβάνονται χρώμα,
βερνίκι & ενεργοποιητές)

ΣΕ ΛΕΥΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΕ ΣΑΤΙΝΕ ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ :1L = ±3m² κάλυψη με 2 στρώσεις

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανανεώστε τους χώρους σας με το χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection, το απόλυτο προϊόν για ανακαίνιση και προστασία ειδών υγιεινής. Με την τεχνολογία HYDRO+, αυτό το χρώμα δημιουργεί μια αδιάβροχη επιφάνεια που αντέχει στη συνεχή επαφή με νερό και τις θερμοκρασιακές μεταβολές, προσφέροντάς σας τέλειο φινίρισμα και μακροχρόνια αντοχή.

Το V33 Renovation Perfection εφαρμόζεται απευθείας χωρίς την ανάγκη αστάρι, κάνοντάς το ιδανικό για νιπτήρες, μπανιέρες και ντουζιέρες. Το σατινέ φινίρισμα του προσδίδει μια κομψή και μοντέρνα όψη στον χώρο σας. Η ισχυρή πρόσφυση ακόμη και σε περιβάλλον με υγρασία διασφαλίζει ότι το χρώμα δεν θα ξεφλουδίσει, ενώ η αντοχή του στα οικιακά καθαριστικά καθιστά τη συντήρηση πανεύκολη.

Επιλέξτε το V33 Renovation Perfection για μια ανακαίνιση που συνδυάζει αισθητική και λειτουργικότητα. Το χρώμα αυτό δεν είναι απλά ένα εργαλείο ανακαίνισης, αλλά μια λύση για την καθημερινή χρήση των ειδών υγιεινής σας. Εξασφαλίστε ότι οι επιφάνειες παραμένουν άψογες ανεξαρτήτως της χρήσης ή των συνθηκών.

Με το χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection, απολαύστε την ευκολία της εφαρμογής και την ποιότητα που διαρκεί. Αναβαθμίστε τώρα τους χώρους σας με το καλύτερο στην κατηγορία του.

ΚΑΘΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ
Το δοχείο περιλαμβάνει το χρώμα και το σακουλάκι με τον σκληρυντή του χρώματος, καθώς επίσης και το βερνίκι με το αντίστοιχο σακουλάκι του σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ
Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο χρώμα.
Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά. Εφαρμόστε την 1η στρώση χρώματος με το αφρώδες ρολό, ξεκινώντας από τον κέντρο ή τον πάτο και ανεβείτε ή προχωρήστε προς τα άκρα. Αφαιρέστε τις χαρτοταινίες και αφήστε να στεγνώσει για 8h. Μην ξεκινήσετε τη 2η στρώση πριν στεγνώσει πλήρως η 1η στρώση.
Το χρώμα δεν καλύπτει με μία στρώση – απαιτούνται 2 στρώσεις χρώματος για να ολοκληρωθεί το αποτέλεσμα. Εφαρμόστε ξανά χαρτοταινίες και τη 2η στρώση χρώματος με τον ίδιο τρόπο. Αφήστε να στεγνώσει για άλλες 8h πριν εφαρμόσετε το βερνίκι.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΒΕΡΝΙΚΙΟΥ
Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) * μέσα στο βερνίκι. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά. Βάψτε μικρές επιφάνειες κάθε φορά από άκρη σε άκρη.
Συνεχίστε σταυρωτά (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά). Αφήστε να στεγνώσει για 8h και μετά εφαρμόστε και τη 2η στρώση με τον ίδιο τρόπο. Είναι απαραίτητο να περιμένετε 7 ημέρες για το πλήρες στέγνωμα του βερνικιού, πριν χρησιμοποιήσετε ή καθαρίσετε το βαμμένο είδος υγιεινής.

 Μετά το άνοιγμα το δοχείου και την προσθήκη του σκληρυντή, το χρώμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 10 ημερών για να μην μειωθεί η αντοχή και η πρόσφυσή του. Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του χρώματος επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Αντιμουχλικό διάλυμα ρητίνης

  Αντιμουχλικό διάλυμα ρητίνης

  16,28 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Πινέλο βαφής

  Πινέλο βαφής

  1,20 3,50 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Βερνίκι μετάλλου V33

  Βερνίκι μετάλλου V33

  17,00 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Χρώμα πλακιδίων Tile Paint

  Χρώμα πλακιδίων Tile paint Cosmochrome 0,75L

  13,90 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
  0
  Το καλάθι μου
  Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα