Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Χρώμα κουζίνας V33 Renovation Perfection

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

24,00 

Ανανεώστε την κουζίνα σας με το χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας V33 Renovation Perfection (εκτός δαπέδου). Ανθεκτικό στο νερό, γρατζουνιές και υγρασία. Σατινέ φινίρισμα για ένα άψογο αποτέλεσμα.

Εκτός από το χρώμα, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

Συσκευασία: 750ml – Απόδοση: 5 m² σε 2 στρώσεις.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την τέλεια λύση για την ανανέωση της κουζίνας σας με το χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας V33 Renovation Perfection. Ιδανικό για όλες τις επιφάνειες της κουζίνας εκτός του δαπέδου, αυτό το κορυφαίο προϊόν εφαρμόζεται απευθείας χωρίς αστάρι, εξοικονομώντας σας χρόνο και κόπο.

Είτε θέλετε να ανανεώσετε τα ντουλάπια, τα έπιπλα, τους τοίχους, τα πλακάκια τοίχου, τον πάγκο ή ακόμα και τις συσκευές καλοριφέρ σας, το χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας V33 Renovation Perfection προσφέρει ένα τέλειο σατινέ/ματ φινίρισμα που αντέχει στην καθημερινή χρήση. Η υψηλή αντοχή του ενάντια σε γρατζουνιές και χτυπήματα εξασφαλίζει ότι η κουζίνα σας θα διατηρεί την νέα της όψη για πολύ καιρό.

Αυτό το χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας είναι επίσης ανθεκτικό σε μαγειρικούς λεκέδες και υγρασία, καθιστώντας τον καθαρισμό παιχνίδι. Μπορεί να αντέξει το συχνό καθάρισμα με νερό και ήπια οικιακά καθαριστικά, χωρίς να χάσει τη λάμψη του. Επιπλέον, η αντοχή του στη θερμότητα από το μαγείρεμα σημαίνει ότι οι επιφάνειες παραμένουν αψεγάδιαστες ακόμη και μετά από έντονη χρήση.

Διατίθεται σε 10 αποχρώσεις, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική για τον χώρο σας και να δώσετε μια φρέσκια πνοή στην κουζίνα σας. Αφεθείτε στην εμπειρία της V33 και δείτε την κουζίνα σας να μεταμορφώνεται με μοναδική ευκολία και στυλ.

Επιλέξτε το χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας V33 Renovation Perfection και ζήστε την εμπειρία μιας κουζίνας που συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργικότητα.

Συμβουλές:

  • Η προετοιμασία είναι πολύ σημαντικό βήμα. Ο καλός καθαρισμός των επιφανειών με ένα αλκαλικό καθαριστικό, που έχει δηλαδή ως βάση στην καυστική σόδα, είναι απαραίτητος για ένα τέλειο αποτέλεσμα με μεγάλη διάρκεια στο χρόνο.
  • Εφαρμόστε υποχρεωτικά 2 στρώσεις χρώματος για να πετύχετε την πραγματική αντοχή του υλικού. Σε πολύ φωτεινές αποχρώσεις ή σε πορώδεις επιφάνειες, μια 3η στρώση χρώματος μπορεί να χρειαστεί.
  • Χρωματίστε μικρές επιφάνειες κάθε φορά (π.χ. 0,5 – 1,0 τ.μ.), ώστε να ελέγχετε καλύτερα το αποτέλεσμα που πετυχαίνετε.
  • Αφήστε να περάσουν τουλάχιστον 8 ώρες και έπειτα εφαρμόστε τη 2η στρώση. Το χρώμα στεγνώνει πλήρως μετά τις 24 ώρες.
  • Πλήρης σκλήρυνση του χρώματος σε 20 μέρες.
  • Εφαρμόστε το χρώμα σε θερμοκρασία δωματίου μεταξύ 12°C και 25°C για να αποφύγετε τυχόν ξεφλούδισμα, φουσκάλες ή ανομοιορφίες.
  • Η μέγιστη αντοχή του χρώματος επιτυγχάνεται μετά την εφαρμογή. Σε αυτό το διάστημα φροντίστε να είστε προσεκτικοί στη χρήση, αποφεύγοντας γδαρσίματα, χτυπήματα, κτλ.
  • Για την καθημερινή φροντίδα των βαμμένων επιφανειών χρησιμοποιείστε ήπια καθαριστικά και σφουγγάρια που δεν προκαλούν γδάρσιμο της επιφάνειας.
    Μην χρησιμοποιείτε ποτέ ασετόν ή αντίστοιχα υλικά κατά τον καθαρισμό των επιφανειών πριν τη βαφή. Καθαρίστε με απορρυπαντικό από καυστική σόδα (αλκαλικό)
  • Βεβαιωθείτε ότι ανακατέψατε καλά το χρώμα μέσα στο δοχείο. Οι χρωστικές που δίνουν την απόχρωση έχουν την τάση να κατεβαίνουν προς τον πάτο του δοχείου. Απαιτείται λοιπόν καλή ανάδευση με την σπάτουλα καθόλη τη διάρκεια της εφαρμογής του χρώματος
  • Μην εφαρμόζετε κανένα χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας Renovation Perfection αν δεν έχετε προετοιμάσει και καθαρίσει καλά την επιφάνεια
  • Μην εφαρμόσετε το χρώμα σε μεταλλικές επιφάνειες αν δεν έχετε αφαιρέσει πρώτα προσεκτικά όλη τη σκουριά
  • Μη βάφετε σε θερμοκρασίες πάνω από 25°C ούτε να δημιουργείτε ρεύμα για ταχύτερο στέγνωμα. Ένα χρώμα που στεγνώνει γρήγορα και απότομα είναι πολύ πιθανό να ξεκολλήσει ή να ρηγματώσει και να δείχνει πινελιές
  • Μην ξαναπερνάτε χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας στα σημεία που έχουν ξεκινήσει να στεγνώνουν, γιατί θα αφήσετε ίχνη και γραμμές από το πινέλο ή το ρολό.

 

Το βερνίκι προστασίας RENOVATION PROTECTION είναι απαραίτητο για πρόσθετη αντοχή σε οριζόντιους πάγκους εργασίας που έχουν βαφτεί με χρώμα RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα. Περιμένετε μέχρι το χρώμα να έχει στεγνώσει πλήρως πριν εφαρμόσετε το βερνίκι προστασίας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Απόχρωση

Κόκκινο σκούρο Σατινέ Red, Ανοιχτό καφέ Σατινέ Rye, Σκούρο γκρι Σατινέ Slate, Λευκό Σατινέ White, Απαλό γκρι Σατινέ Soft grey, Ανοιχτό πράσινο Σατινέ Agave green, Πετρόλ μπλε ΣατινέPetrol blue, Ανθρακί Σατινέ Anthracite, Μόκα Σατινέ Taupe, Μαύρο Ματ Smokey black

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Βερνίκι μετάλλου V33

    Βερνίκι μετάλλου V33

    17,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μαρκαδόρος επιδιόρθωσης 3 Part

    Μαρκαδόρος επιδιόρθωσης 3 Part

    11,13 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection

    Βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection

    21,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Πινέλο βαφής

    Πινέλο βαφής

    1,20 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα