Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Χρώμα δαπέδου και σκάλας Renovation Perfection

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

39,23 

Με το Χρώμα Δαπέδου και Σκάλας Renovation Perfection από την V33, μπορείτε να μεταμορφώσετε εύκολα και οικονομικά κάθε χώρο, χαρίζοντας του μοναδική αισθητική και αντοχή στο χρόνο. Ανακαλύψτε την τελειότητα στην ανακαίνιση και δώστε νέα πνοή στο σπίτι ή την επιχείρησή σας σήμερα!

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ:750ml – ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: ΣΑΤΙΝΕ

ΑΠΟΔΟΣΗ: 0,75L αρκούν για 5 m2 σε 2 στρώσεις.

 

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αναβαθμίστε το σπίτι σας με το χρώμα δαπέδου και σκάλας Renovation Perfection από την V33. Αυτό το καινοτόμο προϊόν σας επιτρέπει να δώσετε νέα πνοή στις επιφάνειες των δαπέδων και των σκαλών σας χωρίς την ανάγκη για αστάρι. Εφαρμόζεται απευθείας σε ξύλινα ή laminate παρκέ, πλακάκια, μάρμαρο, μωσαϊκό, πέτρα και τσιμέντο, προσφέροντας τέλειο φινίρισμα που αντέχει στη καθημερινή χρήση.

Το χρώμα νερού ανακαίνισης δαπέδου και σκάλας Renovation Perfection από την V33 διαθέτει εξαιρετικές ιδιότητες προσκόλλησης, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια ανθεκτικότητα και προστασία από φθορές. Η σύνθεση του είναι φιλική προς το περιβάλλον, χωρίς έντονες οσμές και βλαβερά χημικά, καθιστώντας το ιδανικό για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Με το εύκολο στην εφαρμογή σύστημα του, μπορείτε να μεταμορφώσετε κάθε χώρο του σπιτιού σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Η εξαιρετική κάλυψη του χρώματος επιτρέπει την επίτευξη ομοιόμορφου αποτελέσματος με λίγα μόνο στρώματα. Επιπλέον, η αντοχή του στη φθορά από καθημερινή χρήση σημαίνει ότι το νέο σας πάτωμα θα παραμείνει όμορφο για πολλά χρόνια.

Επιλέγοντας το χρώμα  δαπέδου και σκάλας Renovation Perfection από την V33, επενδύετε σε ένα προϊόν που συνδυάζει αισθητική αρτιότητα με πρακτική ανθεκτικότητα. Δώστε αξία στο σπίτι σας ανανεώνοντας τις επιφάνειές του με τρόπο που αντικατοπτρίζει την προσωπική σας αισθητική.

Εκτός από το χρώμα, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:

Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ της επιφάνειας είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ.

TO ΠΛΥΣΙΜΟ της επιφάνειας με ένα αλκαλικό οικιακό καθαριστικό (πχ σόδας ή πράσινου σαπουνιού) είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

 Σε laminate, βερνικωμένο ή βαμμένο ξύλο σε καλή κατάσταση: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό, αφήστε να στεγνώσει, τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο (No 240) και αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη.

Σε δάπεδα από Δρυ και Καστανιά: εφαρμόστε ένα κατάλληλο αστάρι https://sofras.gr/%ce%b1%cf%83%cf%84%ce%ac%cf%81%ce%b9-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ba%ce%ad-clear-undercoat-v33/για να μπλοκάρετε τις φυσικές ταννίνες του ξύλου.

 Σε πλακάκια: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό και αφήστε να στεγνώσει.

 Σε δάπεδο με πλακάκια που είναι ήδη βαμμένα, αλλά σε καλή κατάσταση: πλύνετε, ξεπλύνετε σχολαστικά με νερό και αφήστε να στεγνώσει. Τρίψτε ελαφρά με γυαλόχαρτο (No 240) και αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη

. Σε δάπεδο με πλακάκια που είναι ήδη βαμμένα και σε μέτρια κατάσταση: Τρίψτε με γυαλόχαρτο ( No 60 – 120 grit), ώστε να βρείτε την αρχική επιφάνεια. Αφαιρέστε προσεκτικά τη σκόνη, πλύνετε, ξεπλύνετε και αφήστε να στεγνώσει.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:

Βάψτε σε θερμοκρασίες περιβάλλοντος μεταξύ 12°C και 25°C, χωρίς ρεύματα αέρα.

1. Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο χρώμα. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά.

2. Βάψτε μικρές επιφάνειες κάθε φορά - ξεκινώντας με πινέλο από την άκρη του δωματίου. Συνεχίστε με ρολό και σταυρωτές κινήσεις (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά). Αφήστε να στεγνώσει για 3h και μετά εφαρμόστε και τη 2ηστρώση με τον ίδιο τρόπο. Μετά το άνοιγμα το δοχείου και την προσθήκη του σκληρυντή, το χρώμα πρέπει να χρησιμοποιηθεί εντός 10 ημερών για να μην μειωθεί η αντοχή και η πρόσφυσή του.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ:

Πριν εφαρμόσετε το χρώμα δαπέδου και σκάλας Renovation Perfection, καθαρίστε προσεκτικά την επιφάνεια που θα βάψετε, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι.

 Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του χρώματος επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.

Για βαθύτερο καθαρισμό & βελτίωση της πρόσφυσης του χρώματος καθαρίστε τις επιφάνειες με το ειδικό καθαριστικό δαπέδων PREPARATION FOR FLOORING της V33. https://sofras.gr/%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b5%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b1%cf%83%ce%af%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%ba%ce%b1%ce%b8%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%bc%cf%8c%cf%82-%ce%b4%ce%b1%cf%80%ce%ad%ce%b4%cf%89%ce%bd-v33/

ΠΡΟΣΟΧΗ: η χρήση ενδείκνυται μόνο σε πλακάκια, μάρμαρο ή τσιμέντο μη επεξεργασμένα ή βαμμένα στα οποία δεν έχει εφαρμοστεί κερί ή λάδι.

Με το χρώμα δαπέδου και σκάλας Renovation Perfection, κάθε επιφάνεια μπορεί να αποκτήσει νέα ζωή. Δοκιμάστε το σήμερα και δείτε τη διαφορά!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Απόχρωση

Λευκό Σατινέ White, Τιτάνιο Σατινέ Titanium, Ανοιχτό γκρι Σατινέ Feather, Ανθρακί σατινέ Carbon, Σκούρο γκρι Σατινέ Tarmac, Μόκα Σατινέ Taupe

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Χρώμα μπάνιου Renovation Perfection

  Χρώμα μπάνιου Renovation Perfection

  29,14 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection

  Χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection

  48,20 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Προετοιμασία και καθαρισμός δαπέδων V33

  Προετοιμασία και καθαρισμός δαπέδων V33

  17,20 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας V33 Renovation Perfection

  Χρώμα κουζίνας V33 Renovation Perfection

  24,00 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
  0
  Το καλάθι μου
  Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα