Σχετικά με μας

Η Εταιρεία μας

To κατάστημα Σοφράς Χρωμοδημιουργίες ξεκίνησε την λειτουργία του το 2013 στην Καλλιθέα Αττικής και από τότε διέγραψε μια επιτυχή πορεία αποκτώντας ευχαριστημένους πελάτες και ένα καλό όνομα στην αγορά χρωμάτων και οικοδομικών υλικών.

Το κύριο είδος εμπορίας είναι τα χρώματα και σχετικός εξοπλισμός, βερνίκια επιπλοποιίας και οικοδομικά υλικά. Το 2017 μεταφέρθηκε σε ακίνητο στην οδό Γρυπάρη 137 & Ματζαγριωτάκη πολύ κοντά στο πρώτο κατάστημα όπου δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος με σύγχρονο εξοπλισμό.

Στόχος του Κου Ελευθέριου Σοφρά και των συνεργατών του είναι η άψογη εξυπηρέτηση, οι χαμηλές τιμές και η καλή ποιότητα των προϊόντων η οποία εξασφαλίζεται μέσα από την συνεργασία με τις πλέον καταξιωμένες εταιρίες του χώρου.

Ο νέος χώρος φιλοξενεί τμήμα εργαλείων, χρωμάτων, σύγχρονες μηχανές ανάδευσης και δημιουργίας χρωμάτων με ηλεκτρονικό υπολογιστή καθώς επίσης και τμήμα οικοδομικών υλικών (σοβάδων, γύψων, μπετό, αδρανη υλικά σε συσκευασία), που μπορούν να καλύψουν και τη πλέον εξιδεικευμένη απαίτηση.

Το κατάστημα Σοφράς Χρωμοδημιουργίες προμηθεύει με καθημερινές παραδόσεις όλα τα προϊόντα χρωματοπωλείου σε ανταγωνιστικές τιμές χωρίς περιορισμούς ποσοτήτων. Χρώματα, βερνίκια, μονωτικά παρελκόμενα είδη από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου σε ανταγωνιστικές τιμές και με άμεσες παραδόσεις. Η μακροχρόνια ενασχόληση, η διαθεσιμότητα προϊόντων η αμεσότητα αλλά και η γενικότερη win to win φιλοσοφία της Σοφρας Χρωμοδημιουργίες «λύνει τα χέρια» στον επαγγελματία και καθιστά την εταιρία μας, στρατηγικό συνεργάτη.

Το Χρωματοπωλείο Σοφράς Χρωμοδημιουργίες προσφέρει άψογη εξυπηρέτηση εστιάζοντας και στον επαγγελματία τεχνικό. Το προσωπικό μας, με μακροχρόνια κατάρτιση στον χώρο των χρωμάτων και της μόνωσης, συμβουλεύει και εξυπηρετεί τους πελάτες μας βοηθώντας στην σωστή επιλογή ποιοτικών προϊόντων.

Ενημερωνόμαστε συνεχώς για νέα προϊόντα και τεχνικές από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου.

Σχετικά με μας

ΑΞΙΕΣ

Οι αξίες μας

agsdix-fab fa-servicestack

Αριστη εξυπηρέτηση

Άψογη εξυπηρέτηση με επίκεντρο τον επαγγελματία τεχνικό

agsdix-smt1-euro-symbol

Χαμηλές Τιμές

Ανταγωνιστικές τιμές με άμεσες παραδόσεις

agsdix-fab fa-product-hunt

Ποιότητα προϊόντων

Κορυφαία ποιότητα και ποικιλία προϊόντων

agsdi-world

Κορυφαίοι Κατασκευαστές

Συνεργασία με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου

agsdix-smt3-update

Συνεχείς ενημερώσεις

Εκμάθηση νέων προϊόντων και τεχνικών από τους κορυφαίους κατασκευαστές του χώρου

Αποστολή

Η αποστολή μας

είναι η άψογη εξυπηρέτηση, οι χαμηλές τιμές και η καλή ποιότητα των προϊόντων που διασφαλίζεται μέσα από τη συνεργασία με τις πιο καταξιωμένες εταιρείες του χώρου.

Ελευθέριος Σοφράς

agsdix-fas fa-truck-moving

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

agsdix-sao-warehouse

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στο κατάστημα