Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Πτυσσόμενος συλλέκτης φρούτων

Κωδικός προϊόντος: 304894 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

24,00 

Ο πτυσσόμενος συλλέκτης φρούτων είναι ιδανικός για να μαζέψεις με ασφάλεια φρούτα από ψηλά σημεία των δέντρων. Μάζεψε λεμόνια, πορτοκάλια, βερίκοκα και άλλα χωρίς κόπο και ανησυχία.

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ο πτυσσόμενος συλλέκτης φρούτων είναι η ιδανική λύση για να μαζέψετε φρούτα από δέντρα χωρίς την ανάγκη να ανεβείτε σε σκάλα. Αυτός ο συλλέκτης είναι κατάλληλος για τη συγκέντρωση καρπών και φρούτων όπως λεμόνια, πορτοκάλια, βερίκοκα, μήλα και πολλά άλλα. Με το μαλακό λαστιχένιο χέρι, που προστατεύει κάθε κομμάτι φρούτου καθώς το μαζεύετε, μπορείτε να φθάσετε σε ψηλά σημεία των δέντρων, εκεί που δεν μπορούν να φθάσουν τα χέρια.

Αυτός ο πτυσσόμενος συλλέκτης φρούτων διαθέτει μια ελαφριά ράβδο από ανοξείδωτο χάλυβα και μια μηχανική πλαστική λαβή. Η λαβή είναι ανθεκτική στη φθορά και αντιολισθητική, εξασφαλίζοντας άνεση και έλεγχο κατά τη χρήση. Με μήκος 2 μέτρων, αυτός ο συλλέκτης φρούτων επιτρέπει τη μάζεψη φρούτων από ψηλά χωρίς προβλήματα. Το μέγιστο άνοιγμα του είναι 15 εκατοστά.

 Αποτελεσματική λύση για τη συλλογή φρούτων με άνεση και ευκολία. Σχεδιασμένος για να εξοικονομεί χρόνο και κόπο στον αγρότη, αυτός ο πτυσσόμενος συλλέκτης προσφέρει εύκολη χρήση και αποθήκευση. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζει μακροχρόνια απόδοση και αξιοπιστία.

Αποκτήστε τώρα τον πτυσσόμενο συλλέκτη φρούτων και εξοπλίστε τον εαυτό σας με το απαραίτητο εργαλείο για να μαζέψετε φρούτα άνετα και εύκολα από τα δέντρα σας. Αυτή η πρακτική και λειτουργική συσκευή θα σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια, ενώ θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τις φρέσκες γεύσεις των φρούτων σας. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε τον πτυσσόμενο συλλέκτη φρούτων τώρα και απολαύστε την ευκολία και την απόλυτη απόδοση που προσφέρει.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • στηρίγματα φυτών

    Μεταλλικά στηρίγματα φυτών και πλεγμάτων μπαλκονιών

    1,00 1,20 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Φρουτοσυλλέκτης

    Φρουτοσυλλέκτης

    4,50 7,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Ψεκαστήρας πλάτης μπαταρίας λιθίου 16L

    Ψεκαστήρας πλάτης μπαταρίας λιθίου 16L

    69,84 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Κλαδευτήρι

    Κλαδευτήρι με ανταλλακτική λάμα

    6,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα