Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Μίνιο Primer Vitex

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

4,80 25,90 

Μίνιο Primer Vitex. Ισχυρή προστασία κατά της οξείδωσης με άριστη πρόσφυση στο μέταλλο.

Διατίθεται σε πορτοκαλί.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για την προστασία των μεταλλικών επιφανειών με το Μίνιο Primer Vitex. Αυτό το εξαιρετικό αντιοξειδωτικό αστάρι κατά της σκουριάς, χωρίς μόλυβδο, είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μακροχρόνια προστασία και υψηλή απόδοση.

Βασίζεται σε αλκυδικές ρητίνες και ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα, προσφέροντας άριστη πρόσφυση στο μέταλλο και εξαιρετική καλυπτικότητα. Χάρη στη μεγάλη περιεκτικότητά του σε αντιδιαβρωτικό πιγμέντο, η προστασία από την οξείδωση είναι πλήρης, διασφαλίζοντας ότι οι μεταλλικές επιφάνειες θα παραμείνουν άθικτες και ανθεκτικές στον χρόνο.

Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του Μίνιο Primer Vitex το καθιστά εύκολο στη χρήση, με γρήγορη εφαρμογή και ομοιόμορφη κάλυψη. Είτε πρόκειται για επαγγελματική χρήση είτε για DIY έργα στο σπίτι, αυτό το προϊόν εγγυάται αποτελέσματα υψηλής ποιότητας που θα σας εντυπωσιάσουν.

Επιπλέον, η απουσία μολύβδου καθιστά το Μίνιο Primer Vitex μια ασφαλή επιλογή για το περιβάλλον και την υγεία σας. Προστατέψτε τις μεταλλικές σας επιφάνειες από τη σκουριά και την οξείδωση με ένα προϊόν που συνδυάζει τη δύναμη με την ευκολία χρήσης.

Επιλέξτε το Μίνιο Primer Vitex για τη διασφάλιση της μακροχρόνιας ανθεκτικότητας των μεταλλικών σας επιφανειών. Με τη δύναμη της τεχνολογίας Vitex, απολαύστε κορυφαία ποιότητα και αξιοπιστία σε κάθε εφαρμογή.

Χαρακτηριστικά:

 • Αντιοξειδωτικό αστάρι κατά της σκουριάς
 • Χωρίς μόλυβδο
 • Αλκυδικές ρητίνες και ισχυρά αντιδιαβρωτικά πιγμέντα
 • Υψηλή καλυπτικότητα και άριστη πρόσφυση
 • Πλήρης προστασία κατά της οξείδωσης

ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ:
Οι επιφάνειες πρέπει να καθαρίζονται με διαλυτικό, να είναι στεγνές και λείες, χωρίς σκόνη, λάδια και να έχουν λειανθεί με κατάλληλο γυαλόχαρτο.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ:
Το προϊόν αναδεύεται καλά πριν τη χρήση. Εφαρμόζεται σε μία ή δύο στρώσεις με ρολό ή πινέλο με αραίωση 5% με διαλυτικό ή πιστόλι airless με αραίωση 5% με διαλυτικό. Δεν πρέπει να εφαρμόζεται σε θερμοκρασίες μικρότερες από 5οC, μεγαλύτερες από 35οC και/ή σχετική υγρασία πάνω από 80%.
Το προϊόν είναι στεγνό στην αφή σε 45-60 λεπτά και επαναβάφεται μετά από 20-24 ώρες. Αφού στεγνώσει πλήρως, λειαίνεται με κατάλληλο γυαλόχαρτο, απομακρύνεται η σκόνη και εφαρμόζεται βερνικόχρωμα νερού ή διαλύτου της Vitex. Οι χρόνοι αυτοί διαφοροποιούνται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες (σχετική υγρασία και θερμοκρασία).
Ρολά, πινέλα και λεκέδες στο πάτωμα καθαρίζονται με διαλυτικό και στη συνέχεια με σαπούνι ή απορρυπαντικό. Τα πιστόλια καθαρίζονται με διαλυτικό.

Αναβαθμίστε τις μεταλλικές επιφάνειές σας με το Μίνιο Primer Vitex, η ιδανική επιλογή για επαγγελματίες και ερασιτέχνες.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Συσκευασία

Μίνιο Primer Vitex 365ml, Μίνιο Primer Vitex 750ml, Μίνιο Primer Vitex 2,5L

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

 • Αστάρι μετάλλων Metal Primer Vitex

  Αστάρι μετάλλων Metal Primer Vitex

  4,40 21,00 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Γυαλιστερό ντουκόχρωμα Verolac Vitex

  Γυαλιστερό ντουκόχρωμα Verolac Vitex

  3,58 25,84 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Πινέλο βαφής

  Πινέλο βαφής

  1,20 3,50 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
 • Αντισκωριακό χρώμα Direct 3 σε 1 Vitex

  Αντισκωριακό χρώμα Direct 3 σε 1 Vitex

  13,17 38,68 
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
  Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
  0
  Το καλάθι μου
  Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα