Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Κρακελέ με 2 βήματα Maxi Decor

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

7,00 

Η τεχνική κρακελέ Maxi Decor είναι η ιδανική λύση για μοναδικά φινιρίσματα. Ανακαλύψτε την τεχνική κρακελέ με 2 βήματα και δημιουργήστε εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε τη μαγεία του κρακελέ με 2 βήματα Maxi Decor και δημιουργήστε εντυπωσιακά φινιρίσματα σε αντικείμενα και επιφάνειες. Αυτή η τεχνική θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε μοναδικά αποτελέσματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις.

Το πρώτο βήμα είναι το αστάρι, μια άχρωμη βάση που χρησιμοποιείται για να δημιουργηθούν οι πρώτες ρωγμές του Craquele. Αυτό το αστάρι βοηθά στη δημιουργία της χαρακτηριστικής σχίσης που ακολουθεί, υπό τη μορφή του δεύτερου βήματος. Το δεύτερο και τελικό βήμα είναι το Craquele. Εφαρμόζετε μια στρώση πάνω από το ήδη στεγνό αστάρι, χρησιμοποιώντας πινέλο ή σπάτουλα σιλικόνης.

Ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζονται οι ρωγμές εξαρτάται από το πάχος του Craquele και του υποστρώματος. Για να αναδείξετε αυτές τις ρωγμές, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πατίνα, κεροπατίνα και άλλα προϊόντα.

Για να προσθέσετε ακόμη περισσότερη πρωτοτυπία, μπορείτε να χρωματίσετε ελαφρώς το κρακελέ με τα ακρυλικά και μεταλλικά χρώματα της MaxiDecor.Το κρακελέ με 2 βήματα Maxi Decor είναι διαθέσιμο σε άχρωμο και λευκό, προσφέροντας ποικιλία επιλογών για να δημιουργήσετε ακριβώς το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Δημιουργήστε μοναδικά έργα τέχνης με αυτήν την εύκολη και εντυπωσιακή τεχνική. Απλά εφαρμόστε το αστάρι στην επιφάνεια, ακολουθήστε με το πρώτο χρώμα και στη συνέχεια χρωματίστε με ακρυλικά χρώματα για ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για ζωγραφική σε καμβά, ξύλο, κεραμικά και άλλες επιφάνειες. Αποκτήστε ένα μοναδικό στυλ που θα εντυπωσιάσει και θα εμπνεύσει!

Το άχρωμο κρακελέ, μπορεί να τοποθετηθεί πάνω από χρώμα ή εικόνα δημιουργεί ένα άχρωμο σκάσιμο που είναι ανάλογο την ποσότητα που θα βάλουμε και θα φανεί  ξεκάθαρα μόλις μπει η πατίνα νερού.

Το λευκό κρακελέ, χρειάζεται σκούρο χρώμα για βάση , που θα φανεί στα σκασίματα και αν θέλουμε εικόνα, την τοποθετούμε από πάνω.

Ο καθαρισμός των εργαλείων γίνεται με νερό.

Απογειώστε τη δημιουργικότητά σας με το Craquele με 2 βήματα Maxi Decor και δημιουργήστε φινίρισμα που θα μείνει αξέχαστο.

Κρακελέ : 2 συσκευασίες 100ml.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Κρακελέ 2 βήματα

Κρακελέ Αστάρι 1 βήμα + Κρακελέ Λευκό 2 βήμα, Κρακελέ Αστάρι 1 βήμα + Κρακελέ Άχρωμο 2 βήμα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Πατίνα νερού-100ml-Maxi Décor

    Πατίνα νερού-100ml-Maxi Decor

    3,90 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Maxi Decor Ακρυλικό χρώμα 60ml

    Maxi Decor Ακρυλικό χρώμα 60ml

    1,95 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • rust

    Rust Εφέ σκουριάς Maxi Decor

    3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Μεταλλικό χρώμα Maxi Decor-104 χρυσό

    Μεταλλικό χρώμα Maxi Decor

    3,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα