Δίχτυ σκίασης

Κωδικός προϊόντος: Μ/Δ Κατηγορίες: , Ετικέτα:

3,00 6,00 

Προστατέψτε τις καλλιέργειές σας με το υψηλής ποιότητας δίχτυ σκίασης, που προσφέρει ανώτερη προστασία από τον ήλιο και αντοχή στον άνεμο. Ιδανικό για θερμοκήπια και φυτά ευαίσθητα στην ηλιακή ακτινοβολία.

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Δίχτυ σκίασης 2m / 4m High: Η απόλυτη λύση στην προστασία από τον ήλιο και την ανθεκτικότητα για θερμοκήπια και καλλιέργειες

Είναι η τέλεια προσθήκη στο γεωργικό σας οπλοστάσιο, προσφέροντας απαράμιλλη ηλιοπροστασία και ανθεκτικότητα. Ειδικά σχεδιασμένο για την εξυπηρέτηση θερμοκηπίων και καλλιεργειών που απαιτούν μέγιστη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και τον άνεμο, το δίχτυ σκίασης 90-110 gr εξασφαλίζει ότι τα φυτά σας ευδοκιμούν σε βέλτιστες συνθήκες.

Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, αυτό το δίχτυ ηλιοπροστασίας είναι κατασκευασμένο για να διαρκέσει, παρέχοντας μακροχρόνιες επιδόσεις για τις ανάγκες προστασίας των θερμοκηπίων ή των καλλιεργειών σας. Το ύψος των 2 ή 4 μέτρων προσφέρει σημαντική κάλυψη, καθιστώντας το ιδανική επιλογή για μια σειρά εφαρμογών.

Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του διχτυού σκίασης είναι η προσαρμοστικότητά του. Είτε θέλετε να προστατεύσετε τα φυτά σας από τον καυτό ήλιο είτε να τα θωρακίσετε από τους δυνατούς ανέμους, αυτό το ευέλικτο δίχτυ προστασίας από τον ήλιο είναι ικανό να ανταποκριθεί στο καθήκον.

Ο προσεκτικά κατασκευασμένος σχεδιασμός εξασφαλίζει ότι τα φυτά σας λαμβάνουν την τέλεια ισορροπία ηλιακού φωτός και σκιάς, προωθώντας την υγιή ανάπτυξη και εξέλιξη.

Εκτός από την εντυπωσιακή του λειτουργικότητα,  είναι επίσης απίστευτα εύκολο στην εγκατάσταση. Απλώς στερεώστε το δίχτυ στο θερμοκήπιο ή στο πλαίσιο της καλλιέργειάς σας και θα έχετε μια αξιόπιστη λύση ηλιοπροστασίας σε χρόνο μηδέν.

Μπορείτε να αποχαιρετήσετε τις ημέρες των μαραμένων, κατεστραμμένων από τον ήλιο φυτών. Επενδύστε στο κορυφαίο δίχτυ ηλιοπροστασίας μας και δώστε στα θερμοκήπια και τις καλλιέργειές σας την προστασία που τους αξίζει. Παραγγείλετε το δικό σας σήμερα και βιώστε τη διαφορά που μπορεί να κάνει ένα δίχτυ σκίασης υψηλής ποιότητας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος Μ/Δ
Ύψος

2m, 4m

Χρώμα

Πράσινο, Μπεζ, Γκρι-Ασημί

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Κάνετε την πρώτη αξιολόγηση για το προϊόν: “Δίχτυ σκίασης”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Κλιπς για δίχτυ σκίασης

    Κλιπς για δίχτυ σκίασης

    0,36 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Δεματικά καλωδίων

    Δεματικά καλωδίων

    1,50 6,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • στηρίγματα φυτών

    Μεταλλικά στηρίγματα φυτών και πλεγμάτων μπαλκονιών 1,20m

    1,00 1,20 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Πλαστικό πλέγμα φράχτης μπαλκονιού

    Πλαστικό πλέγμα φράχτης μπαλκονιού

    1,10 1,30 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα