Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection

Κωδικός προϊόντος: 121732 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

21,00 

Το βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection για οριζόντιες επιφάνειες προσφέρει επιπλέον προστασία στις επιφάνειες σας από γρατζουνιές, χτυπήματα, λεκέδες και λίπη. Ανθεκτικό σε θερμοκρασία και τρίψιμο.

Εκτός από το βερνίκι, το δοχείο περιλαμβάνει και το σακουλάκι με τον σκληρυντή, το οποίο θα βρείτε κάτω από το καπάκι της συσκευασίας.

Συσκευασία: 500ml – Απόδοση: 2,5 τμ. σε 2 στρώσεις

ΦΙΝΙΡΙΣΜΑ: Άχρωμο Σατινέ

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Ανακαλύψτε την απόλυτη προστασία για τις επιφάνειές σας με το βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection. Σχεδιασμένο ειδικά για οριζόντιες επιφάνειες όπως πάγκους κουζίνας και επιφάνειες εργασίας, αυτό το βερνίκι αποτελεί την ιδανική λύση για χώρους με συνεχή χρήση και μεγάλη καταπόνηση.

Το βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό φιλμ που δρα σαν ασπίδα ενάντια στη φθορά της καθημερινής χρήσης. Χάρη στα ειδικά πολυμερή και τους ενεργοποιητές που περιέχει, προσφέρει έξτρα προστασία από γρατζουνιές και χτυπήματα, διατηρώντας τις επιφάνειές σας σαν καινούργιες. Επιπλέον, ενισχύει την αντοχή στους λεκέδες και τα λίπη, ενώ παραμένει ανθεκτικό στις μεταβολές θερμοκρασίας από το μαγείρεμα και στο συχνό τρίψιμο με νερό και ήπια καθαριστικά.

Το σατινέ φινίρισμα του προσδίδει μια κομψή και διακριτική λάμψη στις επιφάνειες, κάνοντάς τις να δείχνουν πάντα περιποιημένες. Ιδανικό για χρήση μετά την εφαρμογή του χρώματος Renovation Perfection, αυτό το βερνίκι εξασφαλίζει ότι οι επιφάνειές σας θα παραμείνουν προστατευμένες για χρόνια.

Επιλέξτε το βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection για να εξασφαλίσετε τη μέγιστη διάρκεια ζωής των επιφανειών σας, χωρίς συμβιβασμούς στην αισθητική και τη λειτουργικότητα. Απολαύστε την ηρεμία που προσφέρει η γνώση ότι οι πολύτιμες επιφάνειές σας είναι πλήρως προστατευμένες

Προετοιμασία: .Το βερνίκι προστασίας RENOVATION PROTECTION είναι απαραίτητο για πρόσθετη αντοχή σε οριζόντιους πάγκους εργασίας που έχουν βαφτεί με χρώμα RENOVATION PERFECTION® για Κουζίνα. Περιμένετε μέχρι το χρώμα να έχει στεγνώσει πλήρως πριν εφαρμόσετε το βερνίκι προστασίας.

Εφαρμογή:

1. Αδειάστε όλο τον σκληρυντή (είναι το σακουλάκι που θα βρείτε κάτω από το καπάκι του δοχείου) μέσα στο βερνίκι. Ανακατέψτε με τη σπάτουλα ανάδευσης για τουλάχιστον 5 λεπτά, εξασφαλίζοντας ότι όλα τα συστατικά από τον πυθμένα του δοχείου και ο σκληρυντής ανακατεύονται καλά.

2. Εφαρμόστε το βερνίκι σε 2 στρώσεις ( αναμονή ανάμεσα στις 2 στρώσεις 4 ώρες - πλήρες στέγνωμα 24 ώρες), ρολλάροντας σταυρωτά (πάνω/κάτω και μετά δεξιά/αριστερά) ώστε να πετύχετε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Η μέγιστη απόδοση και πρόσφυση του βερνικιού επιτυγχάνονται 20 ημέρες μετά την εφαρμογή. Μην καταπονήσετε τις βαμμένες επιφάνειες με χτυπήματα, τρίψιμο και έντονο καθάρισμα για τις πρώτες 20 ημέρες μετά την εφαρμογή.

• Για τον καθαρισμό της βερνικωμένης επιφάνειας, χρησιμοποιήστε κατάλληλα ήπια καθαριστικά και μαλακό σφουγγάρι.

Αναβαθμίστε σήμερα την ποιότητα της κουζίνας ή του εργαστηρίου σας με το βερνίκι προστασίας V33 Renovation Perfection ένας απαραίτητος σύμμαχος στη διατήρηση της ομορφιάς και της αντοχής των χώρων σας.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,600 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Χρώμα νερού ανακαίνισης κουζίνας V33 Renovation Perfection

    Χρώμα κουζίνας V33 Renovation Perfection

    24,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Αστάρι για μαυρισμένα ξύλα V33

    Αστάρι για μαυρισμένα ξύλα V33

    14,63 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection

    Χρώμα νερού για είδη υγιεινής V33 Renovation Perfection

    48,20 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Πινέλο βαφής

    Πινέλο βαφής

    1,20 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα