Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Αστάρι για μαυρισμένα ξύλα V33

Κωδικός προϊόντος: 101410 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

14,63 

Το καλυπτικό αστάρι για μαυρισμένα ξύλα από την V33 είναι ιδανικό για την ανανέωση παλαιών ξυλοκατασκευών που έχουν μαυρίσει ή γκριζάρει. Προσφέρει ανοικτόχρωμη απόχρωση και καλύπτει τις ατέλειες, επιτρέποντας τον εκ νέου χρωματισμό του ξύλου.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: 500ml 
ΑΠΟΔΟΣΗ: 4m²

10 σε απόθεμα

10 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Αναζωογονήστε τις παλαιές και μαυρισμένες ξυλοκατασκευές σας με το στάρι για μαυρισμένα ξύλα από την V33, την ιδανική λύση για γρήγορη και εύκολη ανακαίνιση. Αυτό το καλυπτικό αστάρι νερού είναι ειδικά σχεδιασμένο για να επαναφέρει τη χαμένη λάμψη και να δώσει νέα ζωή στο ξύλο σας, ακόμα και αν έχει γκριζάρει από τον καιρό.

Με το αστάρι για μαυρισμένα ξύλα από την V33, μπορείτε να πετύχετε έναν ομοιόμορφο και επαγγελματικό φινίρισμα σε όλες τις ξυλοκατασκευές σας. Από πέργκολες μέχρι φράκτες και έπιπλα κήπου, αυτό το αστάρι είναι η τέλεια επιλογή για τη διατήρηση της αισθητικής και της αντοχής του ξύλου σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:

  • Ανοικτόχρωμη απόχρωση: Εξασφαλίζει ότι το ξύλο σας θα φαίνεται φρέσκο και ανανεωμένο, καλύπτοντας αποτελεσματικά τις ατέλειες.
  • Εύκολη εφαρμογή: Δεν απαιτείται τρίψιμο ή χρήση διαβρωτικών, κάνοντας την ανακαίνιση μια απλή και γρήγορη διαδικασία.
  • Συμβατότητα: Κατάλληλο για χρήση με όλα τα βερνίκια εμποτισμού διαλύτου ή νερού, προσφέροντας ευελιξία στις επιλογές σας.
  • Εξωτερικής χρήσης: Ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες, ιδανικό για εξωτερικές εφαρμογές.

Μην αφήνετε τον χρόνο να καταστρέφει τις αγαπημένες σας ξυλοκατασκευές. Επιλέξτε το αστάρι για μαυρισμένα ξύλα και δώστε τους τη φροντίδα που τους αξίζει. Ανακαλύψτε την ευκολία της χρήσης του αλλά και τα εντυπωσιακά αποτελέσματα που προσφέρει.

Προετοιμασία

Το ξύλο πρέπει να είναι γυμνό, καθαρό και στεγνό. Σε ξύλο παλαιό, άγριο ή με γερασμένη επίστρωση βερνικιού εμποτισμού, προτείνεται να απομακρύνετε τα σαθρά μέρη, να γυαλοχαρτάρετε και να απομακρύνετε σχολαστικά την σκόνη. Προτείνεται πρώτα η εφαρμογή μυκητοκτόνου ασταριού εξωτερικής χρήσης για ενισχυμένη προστασία.

Εφαρμογή

Αναδεύστε καλά με ένα ραβδί πριν την εφαρμογή. Εφαρμόστε ομοιόμορφα 1-2 χέρια ανάλογα με το πορώδες του ξύλου , με πινέλο ή πιστόλι (διαλυση 10% με νερό). Αφού στεγνώσει εντελώς εφαρμόστε βερνίκι εμποτισμού, κλασικό ή ενισχυμένο, διαλυτικού ή νερού σε 2 χέρια.

Ανανεώστε τα μαυρισμένα ξύλα σας με το αστάρι για μαυρισμένα ξύλα V33. Ειδικά σχεδιασμένο για να επαναφέρει την ομορφιά των ξύλινων επιφανειών που έχουν μαυρίσει με την πάροδο του χρόνου, το αστάρι V33 προσφέρει άριστη προετοιμασία για βαφή ή φινίρισμα, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφο και ανθεκτικό αποτέλεσμα.

Κάντε την ανανέωση των ξυλοκατασκευών σας πραγματικότητα σήμερα!

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0,700 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Πινέλο βαφής

    Πινέλο βαφής

    1,20 3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Αστάρι πολλαπλών επιφανειών Surface Primer

    Αστάρι πολλαπλών επιφανειών Surface Primer

    8,70 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Λάδι για έπιπλα Teak Oil V33

    Λάδι για έπιπλα Teak Oil V33

    10,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • αστάρι Gesso

    Αστάρι Gesso -Maxi Decor – 100ml

    3,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα