Σοφράς

account box icon

Ο λογαριασμός μου  

Απλώστρα βιδωτή για όλους τους τύπους κάγκελου

Κωδικός προϊόντος: 600742 Κατηγορίες: , Ετικέτα:

18,70 

Η απλώστρα βιδωτή είναι η καλύτερη επιλογή για να αναρτήσετε τα ρούχα σας εύκολα και γρήγορα. Είναι κατάλληλη για κάθε είδος κουπαστή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του μπαλκονιού.

ΧΡΩΜΑ: ΛΕΥΚΟ

20 σε απόθεμα

20 σε απόθεμα

Προσθήκη στα Αγαπημένα
Προσθήκη στα Αγαπημένα

Καλωσορίστε στην τέλεια λύση για το αέρινο στέγνωμα των ρούχων σας, με την απλώστρα βιδωτή ρούχων για όλους τους τύπους κάγκελου. Από τα κλασικά κάγκελα σε οικιακούς χώρους έως τα μοντέρνα μεταλλικά ή ξύλινα κάγκελα σε επαγγελματικούς χώρους, αυτή η απλώστρα προσφέρει ασφάλεια και αξιοπιστία στο στέγνωμα των ρούχων σας.

Η απλώστρα μας διαθέτει προσαρμόσιμες αγκράφες που την καθιστούν κατάλληλη για διάφορα μεγέθη και τύπους κάγκελων, εξασφαλίζοντας έτσι την τέλεια εφαρμογή σε κάθε περίπτωση. Είτε πρόκειται για την ανάγκη στέγνωματος στο σπίτι είτε σε επαγγελματικό περιβάλλον, αυτή η απλώστρα προσφέρει την απόλυτη ευελιξία.

Επιπλέον, η απλώστρα βιδωτή ρούχων για όλους τους τύπους κάγκελου μας είναι κατασκευασμένη από ανθεκτικά υλικά υψηλής ποιότητας, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, που εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες. Με την απλώστρα ρούχων που ταιριάζει σε όλους τους τύπους κάγκελου, μπορείτε να απολαύσετε την άνεση και την ευκολία του στεγνώματος των ρούχων σας χωρίς κανέναν κόπο.

Αγοράστε τώρα τη δική σας απλώστρα και ανακαλύψτε την ιδανική λύση για το στέγνωμα των ρούχων σας, ανεξάρτητα από τον τύπο κάγκελου που διαθέτετε!

Η απλώστρα βιδωτή για όλους τους τύπους κάγκελού είναι η ιδανική λύση για να απλώσετε τα ρούχα σας είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό του μπαλκονιού σας. Με 20 μέτρα ωφέλιμου μήκους απλώματος (και τη δυνατότητα προσθήκης επιπλέον μέτρων), θα έχετε αρκετό χώρο να απλώσετε όλα τα ρούχα σας.

Αυτή η απλώστρα είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους κάγκελων, ακόμη και τα στρόγγυλα! Με μήκος βραχιόνων 60 εκατοστά, προσφέρει αξιόπιστη και σταθερή στήριξη για τα ρούχα σας.

Αγοράζοντας αυτή τη βιδωτή απλώστρα, θα έχετε τη δυνατότητα να απλώσετε τα ρούχα σας με ευκολία και άνεση, εξοικονομώντας χώρο και βοηθώντας στη διατήρηση της σειράς και της οργάνωσης. Είναι ένα πρακτικό εργαλείο για κάθε νοικοκυριό και θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα.

Μην αφήνετε το άχρηστο χώρο να πάει χαμένος! Αποκτήστε τώρα τη βιδωτή απλώστρα για όλους τους τύπους κάγκελού και απλώστε τα ρούχα σας με ευκολία και στυλ.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ:

  • Βιδώνουμε στην κουπαστή τα εξαρτήματα Α και Β.
  • Τοποθετούμε το εξάρτημα Α στο επάνω μέρος της κουπαστής και το εξάρτημα Β στο κάτω μέρος.
  • Βιδώνουμε τις δύο βίδες στις υποδοχές.
  • Περνάμε το σχοινί και η απλώστρας μας είναι έτοιμη.

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 1,700 kg

Μπορεί επίσης να σας αρέσει…

  • Απλώστρα

    Απλώστρα κάγκελου τετράγωνη βιδωτή βαρέως τύπου

    17,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Δίχτυ αποκλεισμού πουλιών

    Δίχτυ αποκλεισμού πουλιών

    5,50 9,50 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τρίφυλλη 20μ.

    Απλώστρα ρούχων πτυσσόμενη τρίφυλλη 20μ.

    16,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
  • Δίχτυ σκίασης

    Δίχτυ σκίασης

    3,00 6,00 
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
    Προσθήκη στα Αγαπημένα
agsdix-fas fa-truck

Ταχεία παράδοση

Γρήγορη, αξιόπιστη παράδοση

agsdix-far fa-credit-card

Ασφαλής πληρωμή

Προσφέρουμε εγγύηση ασφαλών αγορών

Επιλογές υψηλής ποιότητας

Απόλυτος ποιοτικός έλεγχος προϊόντων

0
    0
    Το καλάθι μου
    Το Καλάθι είναι άδειοΕπιστροφή στο Κατάστημα